hop_si_eu a scris:
mikidel: transparenta acopera si asta. La contestatii ar fi trebuit sa justifice raspunsurile.
Ca sa nu fie discutii ar fi trebuit sa arate ceva in genul:
"S-au depus X contestatii la intrebarea 1 cu urmatoarele argumente:
- .....
- ......
Respingem aceste contestatii pentru ca:
- ....
- ..... "
La fel cum normal la o contestatie de lucrare ar fi normal sa imi arate lucrarea si in comparatie cu baremul (ce considera ei ca ar fi trebuit sa scriem) sa imi zica de ce nu mi s-a punctat ce am scris.
Cu data afisarii la fel. Pe motive de transparenta ar fi trebuit anuntata. Dar strategia de a nu avea multe contestatii a fost buna: afisam vineri seara rezultatele fara sa stie nimeni si pentru a depune contestatia trebuie: sa ai net, imprimanta, sa fii la centru intre 10-14 sau sa ai fax. Cate persoane crezi ca nu au avut instrumentele necesare in weekend?
asa este. Si ieri a fost la fel. Am ajuns la INPPA la ora 12,00 si la 13,00 nu eram nici la jumatatea randului. Cred, fara sa exagerez, ca eram a 60-a persoana si dupa mine mai erau 30-40 de persoane. Am intrebat la secretariat si mia spus ca la 14,00 inchide usa. Iti dai seama? Am intrebat de ce....pt ca mai sunt o multime afara. Mi-a spus ca astea sunt directivele.Sa inchida usa la 14,00 iar restul ( prostii care stateau de 1-2 h) sa le trimita pe fax. Am citat. Atentie: faxul suna ocupat de azi dimineata. Era o aventura sa prinzi ton. Asta nu e bataie de joc? Cate lume are fax? Nu era mai bine sa se poata trimite on-line? nu erau cozi, nu era stres pt nimeni...