avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou 2011

ce intentii aveti? contestatie? asa ar trebui sa gandeasca toti cei care se simt nedreptatiti de "comisiile" de corectare....
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:15, 7 Noiembrie 2011
no offense insa la examenele de admitere este ca la fotbal - arbitrii sunt intotdeauna de vina ptr rezultat, niciodata jucatorii sau antrenorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incorectitudine la baroul prahova demanoil demanoil URGENT...URGENT.Va rog daca aveti informatii in legatura cu cei abilitati sa recorecteze lucrarile in urma contestatiilor de admitere.Nu este normal sa fie ... (vezi toată discuția)
Austria-romania 2-1 si clauza de reziliere CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu pot sa inteleg de ce s-a acceptat in contract o clauza de reziliere a contractului selectionerului nationalei indiferent de rezultatetele din campania de ... (vezi toată discuția)
M-am saturat de inm pana peste cap!!! Costinescu2003 Costinescu2003 Sunt un candidat care a dat de 6 ori la inm! Am invatat pe rupte! am trecut de trei ori de grilele juridice(2003,2005 si 2008). Anul asta am facut 73 de puncte ... (vezi toată discuția)