auzi bai tarane...patriot ce esti...nu trebuie sa fi tu frustrat pentru ca tu esti un fraier si platesti taxa si in schimb mergi tot pe drumuri rupte...si altii care sunt smecherii si se descurca nu platesc taxe aberante fara justificare..unde se duc banii aia??...la mediu??ca sa ce ?..o ardem noi ca ecologistii ca ..vai ...doamne poluare ca d'astea ..dar astia de la mediu dau avize sa taie paduriile ...asa ca sezi tu frumos si zgariete pe ochii ca ai platit probabil taxa si acum ti-ai dat seama ca ai fost un fraier si nu mai scrie aberatii...cat despre termenul "sarantoc" ce sa mai zic ..ia fama pe mine sarantoc care am casa de 150000 euro si masina S 320 din 2005...daca o inscriam in romania la motorul ei plateam 4300 euro si asa am platit 600..pur si simplu nu am inscriso la noi din orgoliu..pentru ca nu ma puteam trezi dimineata gandindu-ma ca sunt un fraier..nu ca nu mi-as fi permis..asta e defectul meu ..nu sunt fraier..cat despre patriotism..lasa ca esti tu si pentru mine..pai inainte sa fiu patriot ar trebui sa fi realizat ce am acum in tara mea ,sa fi avut posibilitatea asta macar..in schimb ce mi-a oferit tara asta decat cetatenia,pe care am fost prea mic so refuz :D si muuuulllteee taxe!!!ca deh' sarantoci patrioti au de unde sa le plateasca...asa ca fi tu un "sarantoc patriot" si ingrasai pe astia de ti-au aruncat taxa in carca...fara resentimente...hai noroc saracule la platit taxe!!!
va multumesc mult de raspuns dar totusi am ceva de adaugat...se va inscrie pe o firma dar in talonul si caretea masini va fi numele meu..din ce mi sa spus in cazul acesta tot asa ramane treaba va multumesc
buna seara am niste datorii la fisc si as dori sa inmatriculez o masina in bulgaria pe numele meu,as putea avea probleme ?comunica cele doua state in privinta asta? ,pot sa raman fara masina aici in romania cu toate ca nu este inmatriculata la noi??ce ma sfatuiti?va multumesc
va multumesc foarte mult pentru raspuns ...am uitat sa mentionez ca ma refeream la finantele noastre romanesti ,dci colaboreaza cu bulgari si pot sa imi sechestreze bunul cu toate ca este inregistrat in alt stat??
buna ziua am o intrebare in legatura cu datoriile la fisc si anume daca inmatriculez o masina in bulgaria pe numele meu se poate ca finantele sa mi-o sechestreze pentru neplata datoriilor fiscale?...mentionez ca sunt persoana fizica...va multumesc
buna seara,am executat o pedeapsa privativa de libertate si am fost eliberat conditionat anul curent,intamplator mi-am gasit pe doua site-uri evolutia proceselor pe care le-am avut solutii etc..pana aici ar fi ok pt ca au fost sedinte publice dar in plus imi sunt prezentate toate datele cu caracter personal adica, adresa nume complet ,seria buletin ,CNP, absolut tot ...aceste site-uri mentioneaza ca ar fi preluat datele de pe site-ul ministerului justitiei si acestea au caracter informativ etc...conform legi inr. 677/2001 eu ar fi trebuit sa imi dau acordul la publicare sau cei care vegheaza la respectarea si aplicarea acestor legi tocmai ei o incalca ...am incercat sa iau legatura cu admini site-urilor si nu am primit nici un raspuns..as vrea sa stiu situatia in care ma aflu in vederea actionarii in justitie a ministerului justitiei si a celorlalte parti ...extrem de inportant eu nu mi-am dat niciodata acordul asupra publicarii nici unui fel de date personale nici uneia din parti...daca imi sunt incalcate drepturile sau nu in aceasta situatie ?...va multumesc anticipat...cu stima