buna ziua , dar din 2005 nu a facut vreun demers ca proprietar, nu a dat nici un interes
buna ziua , in timpul casatoriei el a primit o locuinta prin vanzare cumparare de la mama sa in 1994, ulterior au divortat in 2005, nu au facut partajul, in 2006 el s-a casatorit , in 2021 a decedat, acum actuala sotie trebuie sa faca demersurile pentru mostenire, pentru ca a fost cumparata locuinta in casatoria actuala ar putea sa mearga pe uzucapiune daca fosta nu ar intelege sa faca un partaj voluntar prin care sa ii lase actualei dreptul de proprietate in totalitate, mentionez ca nu s-au facut constructii sau altceva, nicic fosta nu a revendicat parte din proprietate pana in prezent. va multumesc anticipat
va multumesc, o zi buna in continuare. inainte de a deschide proces trebuie ade umblat si la politie ?
buna ziua , sunt proprietarul locuintei si am o relatie de concubinaj de 15 ani , pe pacursul relatiei concubina a sustinut ca fostul barbat este decedat, acum a venit o citatie de divort de la fostul sot. nu ne mai intelegem , um trebuie sa procedez prin evacuare. multumesc
buna ziua , am cumparat in 1985 o casa cu teren in suprafata de 2268p ,in acte conform legilor de atunci sa trecut numai 250mp,incepand cu anul 1990 eu folosesc tot lotul in suprafata de 5630 mp, am depus cerere in 1990 pentru teren 10ha la legea18, nu sa dat nici macar 0,5ha , minimul pe lege, motivand ca cererea sa dus pe ordinul dat de prefect in 1991 pentru suprafata de 2268mp. as dori sa intru in legalitate ca proprietar ,mentionez ca nu am fost si nu sunt tulburat de posesie,terenul nu a fost niciodata proprietatea vreunei persoane, acum ar fi al UAT-ului comunei dar nu au nici o pretentie daca eu devin proprietar. Va rog daca se poate as vrea lamuriri pentru a intra in legalitate. Va multumesc anticipat
In ce consta reinvestirea profitului la o fitofarmacie srl-d ?va multumesc.
Am fost omis de la depunerea cererilor la fondul de garantare de catre administratorul judiciar, a trecut si termenul limita pana se mai putea depune o alta cerere, respectiv 3 luni, si au trecut 7 luni de cand s-au depus primele cereri.Am fost amanat de administrator pentru diferite motive ca mai trebuie cate o hartie de la fostul administrator(patron), o hartie de la fosta contabila a societatii, etc.As dori sa ma ajutati ce pot sa mai fac, chemare in judecata administrator judiciar sau altceva.Va multumesc anticipat.