Da, asa ar fi normal, dar se pare ca interesul ei este altul si nu cel legat de minor. In speta se va discuta in apel obligatia de intretinere art.530 din Codul Civil. Daca la fel refuza aceasta sa se faca in natura care este solutia? Unde ma pot adresa?
Conform programului de vizita asa cum este stabilit in h.j. dar din cauza apelului (apel in care urmeaza sa fie discutata plata pensiei - natura sau bani) nu este inca definitiva si irev...dar ]n acest sens s-a semnat o declaratie de ambii in acest sens la prima infatisare in care am fost de comun acord cu divortul, programul de vizita si in acelasi timp si cu autoritatea parinteasca comuna, in ciuda cu ceea ce am cazut de comun acord doamna nu respecta programul stabilit in h.j. Cum procedez in acest sens. Plangera la politie poate fi o solutie?
depui hotararea data de judecator prin care este obligat la plata pensiei, pentru a o investi cu sentinta definitiva si executorie apoi te adresezi unui executor judecatoresc
Am un credit de investitii imobiliare cu ipoteca de la ING Romania. Sunt titularul acestui credit, sotia coplatitoare. Din acest credit de 90.000 lei 40.000 lei iam dat socrului in mana fara nici un act, parte pentru apartamentul in care locuim. Sotia a depus actele de divort. Ba mai mult decat asta dupa depunerea actelor de divort, mi sa inchis usa in nas (am fost evacuate fortat prin schimbarea butucului la usa – fapt care am depus o plangere la politie iar omuletul a fost incadrat la legea 61 din 1991 art.3. pct.28). Am investit niste bani in acel apartament. Am platit 4 ani dobanzi la acesti bani 30.000 lei pe care am sa vreau sa-i recuperez. Sunt bugetar. Intrebarea este daca nu platesc ratele care este executia? Coplatitorul ce rol are aici in speta sotia si fatal or, a socrilor? Ipoteca este pe acel apartament.
Am si eu o intrebare. Sunt intr-un proces de divort. Am fost evacuat din apartamentul unde stateam impreuna cu sotia si copilul de socru. Apartamentul este pe numele lui iar domiciliul din cartea de identitate este tot acolo....deci acelasi domiciliu. Evacuat fiind prin schimbarea butucului....nu am am acces la copil.....Cum pot proceda sa-mi vad copilul?