avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa-mi vizitez copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa-mi vizitez copilul

Am si eu o intrebare. Sunt intr-un proces de divort. Am fost evacuat din apartamentul unde stateam impreuna cu sotia si copilul de socru. Apartamentul este pe numele lui iar domiciliul din cartea de identitate este tot acolo....deci acelasi domiciliu. Evacuat fiind prin schimbarea butucului....nu am am acces la copil.....Cum pot proceda sa-mi vad copilul?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 15:16, 5 Noiembrie 2011
Pentru inceput, formulati ordonanta presedintiala de reintegrare in domiciliu.
Daca actiunea de divort a fost introdusa inainte de 01.10.2011, va prevalati de vechiul cod al familiei, in vigoare la acea data, altfel mergeti pe prevederile noului cod civil.
Pana la definitivarea divortului, puteti solicita stabilirea provizorie a domiciliului minorului la dvs., sau in caz de respingere, stabilirea unui program de vizitare in cadrul dreptului de legatura cu minorul.
Probabil ca aveti deja avocat, luati legatura cu el, va sti ce sa faca.
se poate incadra aceasta fapta la art.220 cod penal....si poate fi sanctionat socrul? tulburarea de posesie
promovati ordonanta presedentiala de a stabili program de vizita
modificati-va actiunea dupa Noul cod pe autoritatea comuna...
consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort mihaelarusen mihaelarusen Buna ziua, Am o mare problema. Sunt casatorita de un an si am un copilas de 10 luni, iar casnicia nu prea merge. Sotul meu s-a schimbat foarte mult din clipa ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala program vizitare minor lylo lylo X introduce actiune de divort, incredintarea minorului catre Y, program vizitare minor si pensie de intretinere. Pana la solutionarea dosarului de divort, X ... (vezi toată discuția)