mama are pe actul de mostenitor 500 m patrati cu tot cu casa .....dar in relitate terenul cu tot cu casa este 400 m patrati de cind a mostenit casa . cum se poate gasi sau recupera restu de teren de 100 m patrati
buna ziua ! am o datorie de 1500 roni la telefonia mobila .....ce se poate intimpla daca nu o platesc .....mi-a venit o hirtie de la o firma de recuperari .......am un card de debit cu niste bani pe el ,e posibil sa ramin fara ei din cauza asta ?
mamei ia venit o hirtie de la o firma de recuperari pentru o datorie de 140 daca nu aluat legatura cu ei si nici nu aplatito si nu are de gind sa o plateasca ce i se poate intimpla
la adresa unde locuiesc nu avem impozitu platit de 2 ani propietarul este mama .........se poate sa fac acte pentru un pf sau familiala daca nu este platit la zi ?
multumesc pentru raspuns . problema e ca nu aavut niciun motiv decit ca tata a -ispus ca lui nu i-i trebuie pamint iar dupa atiti ani sa razgindit ...ce motiv se mai poate invoca sa fie credibil ..nuamnicio idee ?
ce inseamna ? o actiune in repunere in termenul de depunere a cererii la comisia locala motivind ( obiectiv) de ce nu ati facut acest demers pina acum.......imi puteti da un exemplu ?