Multumesc pentru raspuns, oare cine nu ar fi suparat? am gasit o explicatie la tot ce se intampla in sistem, defapt asta cautam de mult, foarte interesant -
[ link extern ] .
Stimate domnule danpopescu, in primul rand multumesc pentru interesul de a citi si a-mi raspunde. Ma asteptam sa citeasca mai multi Avocati si sa primesc un raspuns EXACT dar este foarte evident ca exista o teama de a acuza pe cineva Penal pentru fals-uz de fals-documente eronat scrise de EXECUTOR pentru a primi INCUVIINTAREA EXECUTARI SILITE. Aceste aspect lasa de inteles sau a deduce ca, ori sunt in intelegere comuna - firma XXX creante, - executorul, -Judecatorul si mai apar cateva personalitati, pentru o Plangere Prealabila Procuratura sigur raspunsul este NUP, DE CE??, dar nici nu va trimite catre institutia abilitata verificari dosarului, nici Judecatorul ''daca" constata nereguli in dosar, chiar daca am sesizat in scris chiar cu documente justificative pentru fals-uz de fals etc, nu a considerat relevant, nici macar nu a sesizat o institutie abilitata pentru aceste aspect de FRAUDA grosolana. Cum ramane cu JUSTITIA??? Am citit un maldar de exemple - faceti contestatie, - faceti plangere penala, - faceti din bici prastie - un avocat poate sa ,,,, - Apropo, SA CE?? sa faca?? Oare cineva poate gandi ca un spanac de executor distruge viata unei famili cu copiii, bunica sau mai stiu eu ce viata are amaratul ala?? Pai de ce sa gandeasca, interesul este foarte clar si bine definit, INTERES SUNT BANII, RELATIILE, CERCUL IN CARE MA PELIND SI FAMILIA LUI, ATAT. SINCER mult mai recomandat ar fi pe viitor stimabili AVOCATI sa precizati mai CLAR. SANSA unui cetatean de rand este urmatoarea, CONTESTATIE LA EXECUTARE, mai treceti pe la biserica si dati acatiste, SUB NICI O FORMA NU FACETI PLANGERE PREALABILA. INTREBAREA ESTE URMATOAREA - ce sanse are un cetatean al Romaniei sa puna sub acuzare PENALA un executor judecatoresc pentru fals, uz de fals, etc ??? Macar un exemplu daca aveti, ceva de genul citeste aici, uite un caz pe portal, ma refer doar la documente si inscrisuri false de executor. Mai nou am aflat ca asa ceva nu exista deoarece cercul vicios este prea legat sa se intample un asemenea lucru iar daca se intampla atunci ce ne facem fara firmele de recuperare si executori??? de unde luam alti?? Cu stima, ar fi cu mult mai mult de spus dar raman in zona Penal, deci, am constatat dupa mai multe verificari in dosar ca au fost falsificate cateva file, am constatat ca a prezentat in instanta dosar pentru incuviintare fara a depune si doc Banci, si am constatat mai multe aspecte in neregula. Ma pot prezenta la DNA? Pot depune la Parchet? daca DA cum procedez, trebuie sa specific toate nelegalitatile in plangere?? OK si daca fac asta, ce va urma?? ce masuri vor fi luate? totul se ascunde pe undeva timp de 10 - 20 ani?? CU stima si respect pentru dumneavoastra
In primul rand, cu stima tuturor, expun pe cat posibil mai simplu.
Am, pentru ca sunt un tip foarte avut, 2 dosare executare silita; 1 -O fosta banca din Romania,cedeaza cesiune catre XX-lescu 1 prin mandatar XX-lescu 2 (si nu numai) cere executare silita prin executor judecatoresc ,cu documente si inscrisuri dupa parerea mea (am verificat si pe cantul hartiei dar nu sunt expert) false, executorul cere incuviintarea executari in instanta, cu aceleasi documente in fals, instanta dispune executarea silita, fara sa studieze dosarul unde se poate VEDEA pentru cine are ochii si vrea sa citeasca macar cateva file ca au trecut 5 ani de la ultima plata, deci este PRESCRIS art 405 CPC, am facut contestatie, etc-etc ani pierduti si am reusit in final. Al doilea caz este foarte asemanator doar ca nu este priscris, ok. Si al 3 caz, dosar este in Contencios Administrativ in care sunt taraganat in instanta peste masura admisibila, 4 ani. Intrebarea este urmatoarea; sa ma adresez DNA-lui, ori sa ........????? sincer chiar nu stiu unde sa mai ajung. Fals in acte, Instanta da curs acestor falsuri, amanari peste amanari fara nici o explicatie, exemplu - contencios administrativ - in prima instanta pe ultima fila este scris clar si citet - se retine in arhiva 97 de zile cu semnatura, nici in ziua de astazi nu am primit acel doc oficial prin posta sau..., personal am ridicat hotararea data de instanta, chiar nici avocatul nju are o explicatie cat de cat plauzibila. Deci un sfat la subiect si direct, catre ce institutie sa ma adresez? oare exista un avocat cu puteri magice?? in trei dosare sunt incalcate un MALDAR de legi, - NCC, CPF, Normele de procedura fiscala, NCP, NCPP, si nu mai intru in amanunte. Cu stima si astept un sfat si chiar este bine venit un ajutor de sustinere macar scris.
Av. Gabriel Kiritescu
6. De ce nu divortati daca tot sunteti fiecare cu treaba lui?
simplu, astept sa inceapa ea divortul sa vad motivele div, ce rautate din partea mea, nu ?
- motiv , nepotrivire de caracter, Marfa subiect ? astept sa vad ce spune protectia copilului, astept sa vad ce spune despre tamplar, astept sa vad ce a facut cu bani luati? a cumparat metru sa masoare dormitorul, sufrageria si baia cu tamplarul sau diversi mesteri mari falnici zidari ?? cata rautate din partea mea. Nu sunt suparat pentru nici o fapta din partea ei sunt suparat pe PERFIDIA ei si pentru ca un copil sufera din cauza "luminari oferite de dumnezeu" cum declara ea, cu stima
pentru av Gabriel Kiritescu, multumesc mult, la obiect si punctat, ok dar nu sunt lamurit cand se aplica acest art. 16 alin. 1 lit. b NC.Pr, nu pot comenta decizia prim-procurorului, vreau sa inteleg si sa-mi elimin din gandire ca acest OM in aceasta functie a luat o decizie corecta. Deci Art 16 pct.1 lit.b. fapta nu este prevazuta de legea penala (OARE??) ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege. ??? intebare - fapta chiar nu este prevazuta de legea penala ??? - nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege ?? infracţiune contra patrimoniului prevăzută de art. 208 C. pen. care constă în fapta unei persoane de a LUA un bun mobil din posesia ori detenţia altei persoane, fară consimţământul acesteia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept. -formele vinovăţiei şi gradele culpei, A. Intenţia sau dolul. B. Culpa. Gradele culpei. Stabilirea culpei. Criterii - Am cautat in dex juridic aproape totul despre furt cu vointa, fara vointa, fara etc-etc, dar poate nu stiu unde sa ma uit, poate ma ajutati dumneavoastra sa citesc ceva, caut defapt ce a vrut sa precizeze Procurorul. ce spuneti de art 339 ncpp ??
pentru justitiarul 7, multumesc pentru raspuns si apreciez rabdarea de care ai dat dovada sa citesti totul. am expus totul sa nu fiu intrebat la final de expunere- nu pot explica legea in speta deoarece nu ati precizat mai in amanunt cauza. OK de spus sunt mai multe de spus pe tema faptei sau pe tema faptelor in casnicie, nu degaba am ajuns la aceea intelegere de separare a banilor. Intradevar sotia a recunoscut fapta dar cine ii da dreptul sa hotareasca ea pe banii mei, bani munciti cu greu la mortar,ciment, munca bruta si EA statea la magazinul ei si manca seminte la barfa cu fetele. Acei bani erau pusi deoparte de mine pentru situatii NEGRE. Alt aspect a luat bani copilului din pusculita copilului sa se coafeze, cum suna??? josnic parerea mea. Eu am intrebat clar. Ce vrea sa spuna procurorul si pri-procurorul cu Solutia data dupa parerea dumneavostra. Deci exact la subiect. Datorita faptului ca am mai gasit subiecte pe aceeasi tema,furt masina,furt din casa,furt de furt, procurorul da aceeasi ORDONANTA si acelas art de lege art 16 etc. Dupa mine suna in felul urmator; nu despicam firul in patru, eu sunt procuror (zeu,imparat) si dispun asta fara un deoarece sau fara nici o motivatie,oare acest om daca ar fi muncit cu greu pentru niste amarati de bani si ar pati la fel, cum ar gandi ?? pai am sa caut unul lovit de soarta sa fie pe limba mea si atunci vom vedea daca mai ma incadreaza la acelas articol 16. Pe bune acum, sunt multe cazuri de furt incadrate pe acest art de lege, chiar nu bate la ochii??? faptasi de furt cu cazier furt, cu coada de cativa ani,cu istoric numai de furt toata viata lui, Marfa avem un articol de lege, art 16 ncp ne scoate din belele, suna parfum de femeie cum spu eu??? Oare nu era mai intelept sa ne cheme pe amandoi si sa cadem la o intelegere sau incheiere de accord de recunoastere?? zic si eu asa ca parca am auzit si de o variant de genul acesta,cu stima
Expun cazul pentru a lamuri fapta, Sot, Sotie, Copil, in urma cu trei ani -chiar patru din anumite cauze ne-am separate cu bani in familie, adica, eu din salariu plateam intretinere bloc,diverse mancare,diverse copil,diverse casa. Ea platea gradinita,diverse mancare,diverse casa. Totul ok pana am constatat ca in anumite momente sau situatii imi dispar bani pusi intr-un buzunar la haina. In prima faza am crezut ca uit ce fac cu ei sau pe ce am cheltuit, ok, incep sa scriu tot ce cheltuiesc separate pe o hartiuta la birou, constat ca tot dispare,atunci am scris direct pe plicul fluturasului,si atunci dispare-au dar sume mai mici. Din punctual meu de vedere orice om pune deoparte ceva banuti pentru situatii negre fara sa stie TANTI.Am ascuns intr-un loc bine ferit o anumita suma. stupoare dupa cateva luni verific, lipsa suma cu tot cu plic. Am crezut ca sunt un mare tampit,am dat vina pe mine,sunt uituc,sunt praf,sunt etc-etc. Realizez la un moment dat ca nu are cine sa umble acolo, nu am vrut sa chem politia si nici prin cap nu mi-a trecut cine este faptasul. Urmatoarea faza am zis sa verific eu mai bine situatia. Am pus in acelas loc ascuns un plic plin de harti cu un semn distinct, facut poze, filmata pregatirea plicului si am asteptat momentul.Dupa doua luni deschid sertaru cu pricina si bineinteles LIPSA plic. OK. Cine poate fi persoana? Copilul nu, logic, ca nu putea ajunge atat de sus si nu putea scoate o asemenea greutate de sertar, decat TANTI putea sa faca asta.Ziua de Luni seara hotarat sa lamuresc situatia o intreb; -EU, spune-mi te rog cu cine ai venit in casa in lipsa mea?? rasp EA- cu nimeni. EU-gandeste-te bine sa nu iasa scandal. EA - am venit cu un tamplar sa masoare dormitorul copilului, EU-ok, doar atat ai sa-mi spui, ceva de bani nu ai nimic de zis?? EA - nu. In acel moment plin de draci ma duc si scot obiectul munci ei. EU- sti ceva despre acest loc unde era un plic?? EA - nu. EU- ok, gandeste-te bine pana maine si reluam discutia. A doua zi Marti seara, EU- te-ai gandit, EA -nu am la ce sa ma gandesc ca nu am umblat acolo, EU-ok, sun la politie si vedem ce iese, am sunat la politie si imi recomanda pentru maine dimineata sa ma duc la sectia de care apartin pentru a da declarative pentru furt din domiciliu. EU-TANTI pana maine dimineata mai ai timp de gandire. Dimineata imi spune TANTI ca, Dumnezeu a luminato sa umble acolo, intra-devar a luat de acolo plicul dar nu a umblat sau a luat bani, am umblat acolo ca ai ascus bani de mine, EU- fata de aici lipseste o suma de bani, nu mare dar este lipsa, cum doresti tu, am plecat la politie. Situatia la POLITIE (MILITIE dati-mi voie),dau declaratia dupa cum spun ei, incerc sa corectez anumite aspect in declaratie, nu am stiut ca trebuie sa specific provenienta banilor si nici nu ma-u intrebat despre acest aspect si alte aspect de care erau obligati sa ma intrebe, am un document notarial de imprumut inainte de casatorie cu o suma de bani.Ulterior am aflat de la un avocat in domeniul penal ca politistul trebuia sa ma intrebe de provenienta si nu numai. In timpul declaratiei la un moment dat deja ma simteam eu cel vinovat si inculpat, motiv pentru care am inceput sa ma ratoiesc la iei si ca voi specifica in declarative degiversarea situatiei, am vrut sa plec dar a mai apurut un politist (un militian se legana si a mai aparut un) domeniul juridic se pare sau cred, ii cer sa-mi trimita la domiciliu o echipa pentru amprentare si ceea ce este necesar de facut in situatia data.Wau,am pus la treaba politia, nasol moment. Au venit au amprentat dar bine inteles cu aceeasi aroganta si dispret fata de mine si situatie, nu intru in amanunte.Dupa doua saptamani sunt chemat pentru detaliere sau amanuntire in declaratie la x-lescu politist, ma prezint (cata bataie de joc, viata mea doamne),sunt intrebat de fapta si puncte mai "amanuntite", eu raspund si el im vorbeste de tractorase-motorase-nave spatiale si ce mai este in piata. Ma ridic si ii spun, dumneavoastra credeti ca am venit aici de florile marului sau sa rezolv situatia, specificativa clar altfel plec si am sa vad cum rezolv situatia.Scarba imi este de bataia de joc si de cum am fost tratat si aici si in alte inst de stat publice. Pentru DUMNEAVOASTRA, am precizat putin mai in amanunt situatia deoarece doresc sa fiu clar si inteles pentru intrabarile ce vor urma. OK, de la politie, dosarul a fost trimis la procurorul parchetului sect y. Procurorul X imi trimite acasa ORDONANTA -DESCRIU amanuntit. La data de xxxx ,numitul yyyyy a formulat plangere penala fata de sotie sa, intrucat aceasta I-ar fi sustras din locuinta suma de XXXX. (suma pe care eu nu am specificat in declaratia data la politie, in declaratie este o alta suma declarata de mine). Avand in vedere regimul comunitatii de bunuri dintre soti, dar si faptul ca toate sumele de bani obtinute de acestia sunt proprietatea ambilor soti, PANA CE UNUL DINTRE SOTI DOVEDESTE CONTRARIU, apreciem ca, in prezenta cauza, fapta sesizata de EU nu este de natura penala, fata de aspectele prezentate mai sus, In temeiul art.314 alin.1 lit.a Cpp,art. 315 alin.1 lit.b Cpp. rap la art.16 lit b Cpp. DISPUNE . Clasarea dosarului penal cu nr de mai sus, privind plangerea formulate de catre EU, pentru savarsirea infractiunii de furt pedepsit la plangere prealabila, fapta prev.si ped. de art.231 alin.1 Cp rap art.228 alin.1 Cp, intrucat fapta reclamata NU este prevazuta de legea penala. Cu drept de plangere 20 zile, etc. OK pana aici, ma sfatuiesc cu un avocat domeniul penal, explic situatia si imi spune ca totul a plecat gresit pentru ca nu am sunat avocatul inainte sa ajung la politie pentru declarative si nici nu am cerut dosarul spre examinare. Avocatul imi scrie PLANGEREA catre PRIM-PROCUROR detaliata in sensul, dovada provenientei banilor, explic ca suntem demult separati cu sumele de bani in casa, dovada notariala ca am imprumutat-o cu o suma de bani de peste doi ani si nu i-am vazut nici astazi, dovezi care ar fi putu fi administrate si de agentul de politie care a instrumentat cazul (tipul avea alte tractorase si motorase in cap) dar nu a dorit sau nu a vrut sa ceara aceste documente, etc-etc. Avocatul specifica in Plange ca se, evidentiaza si faptul ca instant suprema a statuat cu valuare de indrumare in sensul ca, fapta unuia dintre soti de a lua din posesia sau detentia legitima a celuilalt sot,fara consimtamantul acestuia, unul sau mai multe bunuri commune, cu scopul neindoielnic al insusirii pe nedrept constituie infractiune de furt, etc-etc. Eu precizez pentru PRIM_PROCUROR daca era mai bine sa ma duc la politie (MILITIE) sa-i rog pentru a organiza un FLAGRANT sau cum ii spune, pentru a prinde in fapt persoana, nu stiu care este procedura dar ceva de genul, ce praf se pune pentru a ramane amprenta sau cele tehnice pe aceasta tema. Cred ca eram luat in ras si flituit de graba de super politisti nostri (MILITIENI ROMANI IN ROMANIA,frati Romani). Sincer nici o data nu am stat cu gandul ca EA ar fi, dar nici ca un EL sau mai stiu eu cati meseriasi a chemat pentru un amarat de dormitor in casa mea fara stirea mea, mereu m-am rezumat la mine (sunt dus cu pluta,sunt uituc,am Parkinson, sau cineva (o stafie expl). OARE EXISTA CINEVA sex M sau F CARE ACCEPTA ASA CEVA???? . OK, mai departe. La data de XXXX primesc raspuns de la PRIM-PROCUROR, EU a formulat plangere penala fata de TANTI, intrucat aceasta I-ar fi sustras din locuinta suma de XXXX (din nou,suma pe care eu NU am declarato la politie). In cauza s-a constituit dosarul cu nr zzzz, in care prin ordonanta cu acelas nr xxxx din data de xxxxx in temeiul dispozitiilor art. 315 alin. 1 lit. b Cpp si art 16 alin.1 lit.b., s-a dispus clasarea dosarului penal cu nr xxxx, privind sav. infr de furt pedepsit la plangerea prealabila , fapta prev si ped de art.231 alin. 1 Cp. rap la art 228 alin.1 Cp., intrucat fapta reclamata nu este prevazuta de legea penala. Impotriva acestei solutii a formulat plangere EU plangere inregistrata sub nr XXXX. Din examinarea actelor si lucrarilor dosarului (oare a existat examinare??din moment ce reies alte sume dacat cele declarate de mine la militie),se constata ca Solutia adoptata in cauza de procuror este legala si temeinica in raport de probatoriu administrat, astfel se va dispune respingerea plangerii formulate ca netemeinica. Fata de cele expuse mai sus, in temeiul art 339 Cpp respingerea plangeri formulate de EU. Impotriva Ordonantei puteti formula plangere in termen de 20 zile, art 340 NC.p.p (ops apare si noul cod). OK, mai departe, IN SPERANTA CA NU V-AM PLICTISIT DORESC SA-MI EXPUN FELUL IN CARE TREBUIA SA PROCEDEZ. Auzi FA de ce ai luat banii de acolo?? si dai omorul dupa lume (cum face romanul) de fata cu Copilul, de fata cu vecini, normal si politie-salvare, televiziune ca doar numai asa ajungi VEDEATA si eu si ea, na FA ai ajuns si vedeata la tv la ora 17,00. Logic declaratie politie si mai stiu eu ce urma, genul - ma ierta , eu mi-am descarcat nervi, ea a primit nervi mei, ea ma iertat si eu am iertat-o. Super tare DOMNULE, cred ca era mai bine asa, si de acum FATA poti veni cu cine vrei in casa, poti sa-mi iei bani din buzunare dar bineinteles cu OMORUL de riguare si nu numai atat pe langa asta are si COPILUL ce invata. Dar eu am crezut ca pot face intr-un mod mai civilizat (cred eu) si am recurs la felul expus mai sus. Doresc sa mai mentionez ca nu vreau sa se ajunga la condamnare si nici nu cred asta dar posibilitatea Procurorului de a impune sa-mi restituie suma si o amenda cred ca se gasea in legea penala,
. Aici ma opresc cu istoricul si am urmatoarele intrebari; - ce doreste Procurorul ca spuna cu Art 16 pct.1 lit.b. fapta nu este prevazuta de legea penala ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege. ??? intebare - fapta chiar nu este prevazuta de legea penala ??? - nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege ?? este cumva un joc de a se spala pe manute, sau??? FURT- infracţiune contra patrimoniului prevăzută de art. 208 C. pen. care constă în fapta unei persoane de a lua un bun mobil din posesia ori detenţia altei persoane, fară consimţământul acesteia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept. -formele vinovăţiei şi gradele culpei, A. Intenţia sau dolul. B. Culpa. Gradele culpei. Stabilirea culpei. Criterii - Am cautat in dex juridic dar poate nu stiu unde sa ma uit, poate ma ajutati dumneavoastra sa citesc ceva despre acest aspect - fapta nu este prevazuta in codul penal, am mari nelamuriri pe tema aceasta, -ori nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege- care lege trebuie sa prevada aspectele de vinovatie la furt intre soti ???? -in ce lege se specifica, furtul intre soti nu este prevazuta de legea penala ??? Am citit mai multe cazuri pe tema acestui artilol de lege Art 16.pct 1. lit b, pe AVOCATNET.Furat proprietarului masina, alt caz - furat dude-prune-bani-diverse, procurorul invoca acest articol 16. Furat sotul - sotiei diverse + bani, procurorul invoca art 16. pct 1. lit b. Nu vreau sa fiu arogant dar cine este pana la coada aceast procuror??? un zeu care imparte obiectele furate??? ma rog, mai departe. Deci, cu stima si respect deosebit fata de ajutorul dat, mai mereu noua celor care avem nevoie de ajutor in diferite spete. Rugaminte, va rog sa precizati mai pe intelesul nostru oamenilor de rand. Astept cat mai multe precizari si lamuriri, pentru ce am de facut mai departe in cele mentionate mai sus, mai am 14 zile din cele 20 sa iau o hotarare, cu stima deosebita, daca am gresit ceva prin zona treceti cu vederea va rog, sau adresativa procurorului=D>
Situatia sta in felul urmator, poprire pe conturi bancare ok, nu ma supar prea tare. Ma supara faptul ca nu-mi pot folosi cardul la cumparaturi sau pentru plati. Situatia - fac dovada pentru banca cu adeverinta salariala ca suma poprita este trimasa direct executorului, fac si duc la banca dovada scrisa,semnata,stampilata de executor sa-mi deblocheze contul cu precizarea -posibilitatea de a folosi cardul bancar in scopul contractual (CUMPARATURI SI PLATI),in schimb banca imi explica ca; ei nu pot verifica de unde imi vin veniturile in cont. WAW eu sunt GIGICA MAFALDA EGIPTEANUL si contul meu este de neurmarit, imi intra atat de multi bani in cont incat BANCA trebuie sa angajeze 200 salariati numai pe contul meu. Un amarat de salariat si alte venituri necsam. Intrebare, prin intelegerea bancara cu institutia la care lucrez am facut un contract cu bancar,din acest contract a rezultat un cont salarial (daca eram un MAFALDA BOSS nu aveam cont salarial c-i cont business), din acest cont salarial rezulta un card salarial cu limitele spacificate in contract. Astazi ,de fap de 3 ani eu nu-mi pot folosi cardul la nimic (pipi pe el,scuze) defapt chiar la ghiseul banci am primit acest raspuns. Intrebare; BANCA nu poate fi acuzata de blocare abuziva a dreptului de folosinta a cardului?? banca a primit document official de la institutia la care lucrez in care precizeaza ca trimite suma executorului plus document official de la executor prin care specifica clar suma poprita este virata de inst in contu executorului, cu mentiunea sa-mi pot folosi cardul de salariu in scopurile prevazute in contract,tranzactii etc. Cu stima
Ok, intrebare: un vecin vine cu un document, citesc documentul,DECIZIE DE IMPUNERE, - este normal si legal sa primesti o Decizie de impunere pe adresa altuia?? in decizie specifica-constituirea debitului si recuperarea sumei XXX etc-etc, raman surprins de urmatoarele, adresa scrisa pe document nu era a mea,era a vecinului. AM facut contestatie si am primit un raspus evazis si illogic in ROMANIA.De curant am facut o petitie in care specific erorile facute de institutie conform CODULUI DE PROCEDURA FISCALA CU NORME METODOLOGICE DE APLICARE in care precizez urmatoarele art incalcate. ART 9) Dreptul de a fi ascultat-omis, pct 1 / pct 2 alin-a / alin-b / alin-c / alin-d. ART 10) OBLIGATIA DE COOPERARE- -omis, pct-1) pct-2). ART 43 CONTINUTUL SI MOTIVAREA ACTULUI ADMINISTRATIV FISCAL- total ambigu si de neinteles. ART 44.1 care prevede ca daca sunt incalcate celelalte articole DECIZIA de impunere este nula. Am cerut conform legi 544/2001 art 15, toate documentele care au stat la baza acestui act si efectuarea executari de poprire, au trecut 30 de zile si nu am primit nici un raspuns, LOGIC, nu este asa ??? am trecut de faza cu intampinare la oprirea executari silite,instanta a raspuns ca respinge cererea ca inadmisibila.Intrebare, de ce inadmisibila??? ori avocatul nu a scris mai temeinic in contestatie??? , daca dupa parerea mea si a avocatului primul doc DECIZIA este nula conform legislatiei din Romania, atunci instanta de ce nu da curs acestui aspect??? instanta nu are obligatia sa-mi motiveze decizia de inadmisibil??? sau avocatul trebuie sa ceara acest lucru?? cu stima si multumesc anticipat.
Uimitor, in Romania nici o lege nu mai apara interesele cetateanului. Voi explica pe cat posibil mai amanuntit o situatie reala. In data de 15-06-2013 primesc un plic de la un vecin care il cunostea pe tatal meu, deschid plicul si citesc. DECIZIE nr xxxxx din data 29-05-2013 de la Ministerul Muncii, adresa trecuta pe document este a domnului de la care am primit nici de cum a mea, eu nu am avut domiciliul la aceasta adresa nici o data, CNP este OK dar de ce nu si adresa? In decizie specifica pe langa anumite aberatii de neinteles pentru mine urmatoarele art. 1 constituirea debitului si recuperarea sumei xxx,reprezentand INDEMNIZATIA pentru crestere copil 0-2 ani, cnp ok, adresa lipsa. Art 2 Suma platita necuvenit cu acest titlu, pentru perioada 01-14-2011 - 01-04-2011,si inca alte cateva date in perioada respective, respective suma de xxxx se recupereaza, in conditiile legi. Art 3 debitorul are la dispozitie 15 zile pentru a vira bani in contul ..... (nici un nr cont,banca,doar puncte) sau la sediul agentiei. Art 4 dupa trecerea termenului de 15 zile devine titlu executoriu fara nici o alta formalitate si se supune executari,etc-etc. Art 5 Aceasta decizie se comunica conform legii,etc-etc. Art 6 decizia poate fi contestata in termen de 30 de zile DE LA COMUNICARE. Ok, :O ,ce sa inteleg din acest document, care imi parvine printr-un vecin,un document care nu are adresa mea,un document din care personal nu inteleg mare lucru decat ca am de dat o suma de bani pentru anumite perioade ale anului 2011 inscrise pe document,fara nici o explicatie - ce reprezinta sumele, ce reprezinta acele date inscrise in document. Ma duc la aceasta institutie(Min Muncii) si cer lamuriri, o mare greseala a fost faptul ca nu am avut o camera ascunsa, sfatuiesc pe toata lumea sa aibe asa ceva in cazul in care are probleme cu institutiile statului, am aflat ca, au constatat ei in zilele mentionate ca am desfasurat activitati la institutia la care sunt angajat. Am ramas masca, incerc sa vrb cu directorul juridic, efectiv m-a FLITUIT din birou. expl -daca asa au constatat si va pus la plata trebuie sa platiti. scurt si la obiect. O zi intreaga nu mi-am revenit. Ok, ma duc la institutia unde lucrez si iau adeverinta precum ca, nu am prestat activitati de natura salariala, fac contestatia si cer lamuriri in data de 18-06-2013. Primesc raspuns in data de 05-07-2013, Urmarea cererii dvs (eu nu am depus o cerere,am depus o contestatie) va comunicam; Din verificarile intreprinse de institutia noastra, rezulta ca angajatorul dvs a declarat ca in zilele mentionate ati desfasurat activitate. Institutia noastra s-a pronuntat pe baza actelor depuse de dvs. a controlului si a platilor efectuate, fapt pentru care ne mentinem punctual de vedere stabilit prin decizie nr xxxx ca fiind legala si temeinica. OK, am discutat cu avocatul si a depus o contestatie la tribunalul de sector pentru oprirea executari silite, instant nu a dat curs acestei contestatii si inca nu am primit raspunsul instantei privind motivul neopriri executari silite, mai asteptam. Sper ca pana aici am fost cat de cat explicit. Am avut o discutie cu avocatul si am decis sa depun o alta petitie catre directorul executiv cerand explicatii conform CODULUI DE PROCEDURA FISCALA CU NORMELE METODOLOGICE DE APLICARE in care doresc sa fiu lamuri de ce am fost nedreptatit de urmatoarele articole; Art 9, dreptul de a fi ascultat, pct-1, pct-2. Art 10, obligatia de cooperare, pct-1, pct-2. Art 43, continutul si motivarea actului administrative fiscal, pct-2, alin-C, in decizie este mentionata o adresa gresita, alin-e, motivele de fapt -OMISE, alin-g, numele org fiscal lipsa, alin-j -mentiuni privind audierea contribuabilului. Iar cel mai grav aspect legislative ART 44.1 -Organul fiscal nu poate pretinde executarea obligatiei stabilite in sarcina contribuabilului prin actul administrative, daca acest act nu a fost comunicat contribuabilului,potrivit legii. Aici revin cu precizarea ca in Decizie nu este trecuta adresa mea de domiciliu iar eu nu am nici o idee de unde a aparut aceasta adresa in documentele detinute de executor. In continuare am cerut conform legii nr 544/2001,art 15,informatii de interes public cu referinta la documentele care au stat la baza intocmiri deciziei, documente din care reiese adresa mea, documente din care a reiesit ca eu am declarat zilele lucrate, documentele trimise de curtea de conturi prin care a fost constatate neregulile expuse in decizie, confirmarea mandatului postal cu semnatura de primire, marea rugaminte sa-mi raspunda pe intelesul cetateanului.OK, intamplator dau peste un proces asemanator, pentru mine pare interesant, cu multa stima va rog sa urmariti -
[ link extern ] .