avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate izapopa

Activitate izapopa

Bună ziua!
Felicitări pentru reușită!
Observ că procesul a durat cca. 6 luni. Vă rog să-mi spuneți dacă instanța a dispus expertiză medico-legală. Ce documente, în afară de cele depuse la dosarul pentru Comisia de Evaluare, vi s-au mai solicitat.
Ați avut avocat sau v-ați reprezentat singură?
Ați putea să-mi transmiteți adresa de e-mail pentru multe detalii?
Mulțumesc.
Da, primesc salariul normal in perioada desfasurarii cursului de pregatire profesionala.
Urmez un curs de calificare pe cheltuiala angajatorului, cu scoatere din productie. Cursul are durata de 360 ore si se desfasoara pe parcursul a 3 (trei) luni.
Intrebarea mea este daca pot solicita si daca mi se poate acorda concediul de odihna in aceasta perioada? Daca a fost programat concediul de odihna in aceasta perioada cum procedez?
Am incheiat asigurare facultativa la Carpatica, pentru locuinta si bunurile aferente acesteia, iar in urma incendiului societatea de asigurari refuza plata daunelor provocate de incendiu , incadrand incendiul la neglijenta proprietarului.
Mentionez ca incendiul a izbucnit de la centrala care functioneaza cu combustibil-lemn.
Ce pot sa fac pentru a fi despagubit.
Plata asigurarii este de 30 lei/luna, adica 42 lei/an.
Multumesc.
Discuție dreptul muncii
Daca un lider de sindicat are condamnare 1 an cu suspendare pt. vatamare corporala, mai poate ocupa functia de lider de sindicat ( fiind functie electiva), iar daca nu, ma intereseaza ce demersuri pot fi facute pt. a fi suspendat din aceasta functie.:O
Multumesc.