avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate cordos22

Activitate cordos22

Buna seara,

Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? In 31.03.2015, am efectuat o plata in avans pentru o achizitie intracomunitara a unui utilaj din Italia, in baza unei facturi proforme. Furnizorul din Italia a emis factura de avans cu data de 31.03.2015.Plata avansului este considerata achizitie intracomunitara? Inregistrarea in ROI am facut-o abia astazi 21.04.2015, considerand ca achizitia va fi in momentul in care utilajul soseste la destinatie.
As dori un raspuns, pentru a stii daca depun declaratie 092, cu trecerea la platitor de TVA lunar, respectiv declaratia 390.

Multumesc mult!
Discuție casa de marcat
Buna ziua,

Pentru un club de petreceri pentru copii, sunt obligata sa achizitionez casa de marcat?
Discuție depunere 392a
la o cifra de afaceri mai mare decat 65000 Euro, se mai depune declaratia 392???
Discuție Plata pensiei
Buna ziua,
Tatal meu a primit avizul de la posta pentru ridicarea primei pensii. Nu stia ca pensia se ridica de la posta pana in ultima zi din luna. Se poate face plata pensiei la Casa jud. de pensii sau o va primi doar luna urmatoare?
Multumesc.

Răspuns la discuția Depunere bilant 2011 la ghiseu
multumesc
Buna ziua,
In cazul in care vreau sa depun bilantul la ghiseu imi trebuie CD sau discheta?
Nu pot semna electronic bilantul, nu stiu din ce motive.
Multumesc
Discuție Suspendare CIM
Buna,
Un angajat are suspendarea CIM pe o perioada de o luna, respectiv 18.10-18.11 ,inregistrata si in Revisal. A revenit la locul de munca mai repede. Cum se procedeaza in revisal?Pot face modificarea suspendarii?

Răspuns la discuția TVA
Multumesc!
Discuție TVA
In urma unui import am TVA de recuperat la luna octombrie 2011. Vreau sa compensez cu impozit pe microintreprindere si cu datorii aferente salariilor. In decontul 300 trebuie sa bifez rambursare , daca doresc doar compensarea datoriilor si sa depun si cerere de compensare? Daca se compenseaza datoriile respective si imi ramane inca TVA de recuperat il voi mai putea reporta in deconturile urmatoare? Pentru ca banuiesc ca banii nu-i voi vedea de la stat in curand!!!
Va multumesc,