Buna ziua,
Un salariat a facut cerere de CFP pe o perioada de 10 zile dupa 5 zile vine si cere incetarea contractului de munca cu acordul partilor deoarece el vrea sa se mute la alta societate, e posibil asa ceva? se poate intrerupe mai devreme in REVISAL suspendarea contractului? Va multumesc anticipat.
Buna ziua, As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa plateasca o persoana fizica care si -a infiintat o Intreprindere Individuala, in afara de impozitul pe venit, nu s-a angajat in cadrul I.I. ca salariat, nu este salariat la alta societate, ma refer daca este obligatoriu sa plateasca la sanatate si la casa de pensii?
Daca am un salariat care a facut cerere de CFP pentru perioada 01.11.2011-14.11.2011 ce data trebuie sa aibe:
- decizia de suspendare a CIM si
- decizia de incetare a suspendarii CIM
Care sunt termenele legale de transmitere a celor 2(doua ) decizii in REVISAL.
Buna seara,
Am suspendat un CIM cu decizie de suspendare pe o perioada de 16 zile lucratoare conf. art. 54 in baza cererii facuta de salariat, am operat in REVISAL in termenul legal de 20 de zile, cum procedez pentru incetarea suspendarii? Ce transmit in Revisal? In ce termen? Se mai intocmeste alt document?
Buna ziua,
Am avut un salariat pe perioada determinata 25.10.2011-25.11.2011, cand am inregistrat contractul in REVISAL am trecut si data de sfarsit adica 25.11.2011. in data de 14.11.2011 salariatul isi gaseste de munca la alta societate eu, trebuie sa-i inchei inainte de termen CIM.In REVISAL imi apare incetat in14.11.2011, si mai apare si ca data a incetarii 25.11.2011.Gresesc undeva? e bine ce am facut? Oare nu trebuia la momentul inregistrarii CIM sa trec si data de sfarsit?