Buna ziua! La locul meu actual de munca in ind chimica o fata care lucreaza deja acolo de 10 ani ma intimideaza de fiecare data cand are ea chef prin faptul ca eu lucrez de un an si imi pune tot felul de intrebari din domeniu (plus al ei > e mai avansata, are cursuri, facultate de specialitate) pe care nu le stiu si e umilitor de fata cu altii si ea stie si continua mereu cu un ton rautacios. Apoi raspandeste zvonuri despre mine si tot timpul ma critica dar nu ma invata cu nimic. Cand o intreb nu spune nimic si zice sa ma descurc. As vorbi cu sefa, dar e prietena ei si daca ma iau de prietena ei imi fac zile grele singura. :(( nu mai suport situatia si mi-as da imediat demisia, da inca nu am gasit ceva de vreo 3 luni. #-o am incercat diverse situatii date de prin articole in legatura cu persoanele dificile si am inteles pana la urma ca are ceva cu mine nu e neaparat vina mea. Ce pot sa fac in situatia de fata avand in vedere ca maine vine luni si trebuie sa revin in acelasi mediu evil.
Buna seara!
La jumatatea lunii trecute m-am angajat la o companie si am renuntat sa mai lucrez pt institutul la care lucram. Intrebarea mea: este legal sa nu iti dea institutul cele 9 bonuri din luna martie pt ca am plecat din timpul lunii la alt job??? Asta a fost motivatia lor pt care nu am primit cele 9 bonuri. Si cine stie daca voi mai primii salariul acum pe 11...
Va multumesc!!
Eu nu cred ca se face asa si acest fapt m-a facut sa-mi pierd toata stima pt ei!
Acu mult timp bunica nu avea acte de proprietate pe pamantul pe care lucreaza de cand era tanara si pana acum. Se impartea in familii fara acte doveditoare. In prezent, are nevoie de aceste acte pentru dreptul asupra pamanturilor. Cum se pot obtine acte de proprietate in aceasta situatie?
Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar foamea ma impinge in strainatate la munca. Cum imi dau seama ca o firma de recrutare cu job-uri in strainatate e inregistrata, ca e in regula, ca poate sa faca recrutari si ca poate sa-mi asigure un job in strainatate dupa cerintele lor?
Daca aveti sfaturi, imdrumari, directii vreau sa le stiu. Asa am citit multe pe internet, insa doar o parere sincera, de avocat, imi lipseste. Va multumesc!