avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cum infiintez o academie?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cum infiintez o academie?

Vreau sa infiintez o academie de stiinta. Ce imi acte imi trebuiesc sa o infiintez?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:53, 17 Decembrie 2011
Cred ca se poate face ceva pe structura unei asociatii (ong) fara a merge chiar asa departe, la o academie.
Aveti la urmatoarea adresa statutul Academiei Romane unde apar obiectivele acestei institutii si sa vedeti de curiozitate ce inseamna aceasta constructie [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare think tank ioana_55 ioana_55 buna ziua. As dori sa stiu care sunt pasii necesari infiintarii unui think tank. Ce statut are? cumva ong sau institut? ce lege reglementeaza acest lucru? ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului asociaţiei de proprietari rmf rmf [u]Ştampila A.P.71 are marcată ca adresă a Sediului Social vechea Uscătorie de la parterul unui bloc, acum dezafectată.[/u] Nu era normal şi legal să ... (vezi toată discuția)
Modificari ong Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Pana in prezent, m-am ocupat doar de SRL/PFA/II, asa ca, nu cunosc procedura in cazul ONG-urilor. Astfel ca, in cadrul unui ONG, am nevoie sa ... (vezi toată discuția)