avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte de proprietate

Acu mult timp bunica nu avea acte de proprietate pe pamantul pe care lucreaza de cand era tanara si pana acum. Se impartea in familii fara acte doveditoare. In prezent, are nevoie de aceste acte pentru dreptul asupra pamanturilor. Cum se pot obtine acte de proprietate in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:43, 17 Decembrie 2011
sa faca cerere la primarie pentru obtinerea titlului de proprietate. daca nu , prin instanta....
Daca nu a facut cerere in baza legii 18/1991, cu modificarile si completarile ei ulterioare (ultima perioada in care putea face acest lucru a fost 22.07.2005-30.11.2005), nu cred ca mai rezolva ceva nici prin instanta. Nu ca vreau sa va sperii, insa ar fi cazul sa verificati la primarie ca nu cumva o ruda binevoitoare (vreun frate, nepot, ceva de al bunicii) sa fi obtinut deja acte pentru teren si dvs. nici macar sa nu stiti.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate doar pe numele unui singur mostenitor slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o problema .Bunicii mei au decedat in 1986.In 1995 s-a luat pe legea 18/1991 6 ha de pamant unde este un titlu de proprietate unde apar cei ... (vezi toată discuția)
Lipsa adeverinta legea 18/1991 bogdana_dan bogdana_dan Buna Ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Bunicul meu a decedat. Acesta detinea mai multe pamanturi. Tatal meu (unic mostenitor) a inceput ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlului de proprietate s-a fãcut legal? valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)