avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCETAREA LOCULUI DE MUNCA >NU MI-AU DAT BONURILE PE 9 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCETAREA LOCULUI DE MUNCA >NU MI-AU DAT BONURILE PE 9 ZILE DE MUNCA

Buna seara!
La jumatatea lunii trecute m-am angajat la o companie si am renuntat sa mai lucrez pt institutul la care lucram. Intrebarea mea: este legal sa nu iti dea institutul cele 9 bonuri din luna martie pt ca am plecat din timpul lunii la alt job??? Asta a fost motivatia lor pt care nu am primit cele 9 bonuri. Si cine stie daca voi mai primii salariul acum pe 11...
Va multumesc!!

Eu nu cred ca se face asa si acest fapt m-a facut sa-mi pierd toata stima pt ei!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 23:05, 9 Aprilie 2012
Salariul pentru perioada lucrata trebuie sa va fie platit, in schimb bonurile va pot fi date doar daca angajatorul doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa reținute din salariu AlGh AlGh Buna ziua . Lucrez intr-o companie in calitate de reprezentant de vânzări . La început cand m-am angajat mi s-a spus ca programul este de 9 h deoarece o ... (vezi toată discuția)
Salariul? octaviuss octaviuss Buna ziua ! Numele meu e Octavian si am 31 de ani sunt in preaviz ,azi e ultima zi ,iar angajatorii imi spun ca trebuie sa astept pana in data de 15 ale ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu awio awio In contractul de munca semnat si inregistrat la ITM este precizat un salariu negociat care ar trebui sa il primesc lunar.Daca la aproximativ un an mai tarziu ... (vezi toată discuția)