avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate muscalugigi

Activitate muscalugigi

va rog sa-mi spuneti de ce av pe care l-am angajat spune ca trebuie sa platesc baroul daca eu am platit onorariul d-lui 2000ron?
intr-un proces penal judecatorul hotaraste:acorda termen 10 aprilie pentru impacarea amiabila a partilor.eu fiind partea vatamata va rog sa-mi spuna-ti care este termenul limita pana la care pot depune cererea de despagubiri?
domnilor avocati va rog frumos sa-mi spune-ti daca un inculpat acuzat de vatamare corporala din culpa si care are procesul in desfasurare are voie sa conduca un automobil?
Răspuns la discuția daune
multumesc!
Discuție daune
asiguratorul face plata atat a daunelor morale cat si a celor materiale?
care este suma maxima ce poate fi ceruta ca daune morale si materiale intr-un proces de vatamare corporala din culpa,mai exact invaliditate permanenta(fara membru inferior).?despagubirile sunt facute de asiguratorul masinii inplicate in accident.documente doveditoare am in valoare de aprox.150mil.ce suma pot cere in proces?
doamna av.GABRIELA.A va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca inculpatul sa nu se prezinte la proces desi procurorul spune in rechizitoriu ca vina ii apartine in exclusivitate si daca procesul se poate desfasura in absenta lui.va amintesc ca este vorba de un proces penal.care sunt pasii ce vor urma?
domnilor avocati va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca inculpatul nu se prazinta in instanta asa cum nu s-a prezentat la solicitarile procurorului.este citat in proces si asiguratorul masinii.sa inteleg ca eu ma voi judeca cu acesta?
domnilor avocati,puteti sa-mi spuneti care este suma ce poate fi ceruta ca despagubire materiala si morala intr-un proces in care eu reprezin partea vatamata mai exact fara un picior?mai exact care ar putea fi pretentiile?
Răspuns la discuția daune vatamare corporala
CMirela,poti fi <fericita> ca s-a solutionat cazul tau in timp rezonabil, zic eu.eu sunt invalid de aproape 3 ani din cauza unui nemernic iar dosarul meu este si acum la parchet. am platit exprtiza INEC si pe cea a politiei.rezultatul clar:vinovat cel care mi-a disrus viata.ce crezi ca se asteapta?...ce suma de bani crezi ca-mi va reda mie viata anterioara?nu exista!cred ca tu trebuie totusi sa faci recurs si sa chemi in instanta si asigeratorul care este obligat sa acopere daunele .succes!