avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier cu vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier cu vatamare corporala din culpa

domnilor avocati va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca inculpatul nu se prazinta in instanta asa cum nu s-a prezentat la solicitarile procurorului.este citat in proces si asiguratorul masinii.sa inteleg ca eu ma voi judeca cu acesta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 10:41, 25 Ianuarie 2012
Este alegerea lui sa nu se prezinte. Interesul dvs. este sa primiti banii pentru care v-ati constituit parte civila. Daca, in urma procesului o sa fie gasit vinovat si, daca se admite cererea dvs., o sa luati banii de la asigurator.
doamna av.GABRIELA.A va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca inculpatul sa nu se prezinte la proces desi procurorul spune in rechizitoriu ca vina ii apartine in exclusivitate si daca procesul se poate desfasura in absenta lui.va amintesc ca este vorba de un proces penal.care sunt pasii ce vor urma?
Acum, eu n-am de unde sa stiu daca o se prezinte sau nu. Dar, chiar daca nu se prezinta, procesul se judeca mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoaștere a vinovăției. Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Am un dosar deschis în baza conduceri autovehiculului sub influenta alcoolului respectiv 1.60 în sânge după rezultatul de la iml. Am avut ... (vezi toată discuția)
Ajutor ContSters297278 ContSters297278 Buna seara, in urma cu ceva timp am fost surprins in trafic in timp ce conduceam sub influenta alcoolului.. s-a inceput urmarirea penala si asa mai departe, ... (vezi toată discuția)
Frauda fiscala - cercetare, prejudiciu acoperit Mariancas Mariancas Buna ziua , sunt cercetat in stare de libertate sub control judiciar din 21 noiembrie 2013 , pentru o frauda informatica cu prejudiciul de 5000 de euro, ... (vezi toată discuția)