avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiEmil

Activitate AndreiEmil

Răspuns la discuția Dreptul la imagine
Filmarea a fost in loc public, dar a fost publicata pe youtube fara acordu meu, plus de asta a fost publicata doar o parte, evident partea negativa, o data cu postarea de catre respectiva persoana mi s-au dus comentarii ce contin injurii. problema mea se incadreaza mai jos ?
Dreptul la demnitate: Orice persoană are dreptul la respectarea demnității sale. Este interzisă orice atingere adusă onoarei și reputației unei persoane, fără consimțământul acesteia ori fără respectarea legii.
Dreptul la propria imagine: Orice persoană are dreptul la propria imagine. În exercitarea dreptului la propria imagine, ea poate să interzică ori să împiedice reproducerea, în orice mod, a înfățișării sale fizice ori a vocii sale sau, după caz, utilizarea unei asemenea reproduceri.
Un persoana a pus pe internet un filmulet cu persoana mea, acel filmulet fiind negativ si care nu imi face placere, mai ales ca dupa vizionarea lui am primit comentarii cu injurii si alte vorbe urat la adresa mea din cauza persoanei care a pus filmul pe internet, cunosc persoana si vreau sa fac o reclamatie la politie, in ce categorie de incalcarea a dreptului se incadreaza daca ma puteti ajuta multumesc
Buna seara, acuma vro 2 luni de zile impreuna cu cineva am deschis o firma SRL-D, firma a fost aprobata, urma sa facem stampila si sa platim punctul de lucru sau mai urma, totu a ramas in stand by, persoana cu care am deschis firma a vrut sa renunte, acuma problema este urmatoare, care este demersu sa scot persoana respectiva din firma ? trebuie sa platesc ceva? care ar fi costurile, Vreau sa pornesc firma mai departe singur !
Multumesc, si as aprecia niste raspunsuri sa fie cat mai inteles pentru ca nu sunt foarte priceput !
Discuție SRL-D
Buna ziua, eu impreuna cu cineva am deschis un srl-D firma a fost accepta urma sa facem stampila si ce mai trebuia, problema este ca nu m-am mai inteles cu persoana respectiva si vrem sa renuntam, intrebarea este urmatoarea, daca dizolvam firma o sa avem probleme pe viitor daca vrem sa facem alta fiecare individual?
Daca pastram firma si fiecare face cate o activitate diferita este indicat ?
Daca eu nu vreau sa ii dau partea mea, persoana respectiva ce poate face fara semnatura mea ?
Discuție SRL debutant
Buna ziua, as dorii si eu mai multe informatii despre SRL-Debutant, nu as dorii nici un fel de ajutor din partea statului am inteles ca primul an sunt scutit de impozite ?
Vreau sa deschid o firma impreuna cu o prietena sa fim doi asociati.
Am facut rezervare de nume si actul constitutiv, daca ma puteti indrumuma.
Sau SRL-Debutant nu a fost o alegere prea buna ?
Sper ca am incadrat intrebare corect.
Va multumesc !
Răspuns la discuția Sugestie infintare firma
Multumesc foarte frumos de raspuns, o sa tin cont.
Buna seara!
M-am alaturat alaturi de dumneavoastra ca sa aflu cat mai multe lucruri utile si interesante.
Nelamurirea mea este urmatoarea, daca as vrea sa deschid o mica afacere, sub ce forma ar fi cel mai bine, PFA AF am mai citit eu cate ceva dar sunt tot nelamurit si nu sunt asa priceput si de asta cer ajutorul dumneavoastra.
O mica idee ar fi ceva legat de vanzare anvelope noi/hs ...service roti....
Ce imi puteti recomanda pentru inceput?
Multumesc.
P.s cred ca nu sunt singuru cu genu asta de intrebare, imi cer scuze daca deranjez.