avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate antoanelas

Activitate antoanelas

Asociația noastră este înființata de 10 ani. S-a făcut cont in banca abia anul trecut... doamna administrator tine toți banii la dumneaei.. in acel cont s-undepus doar 7000 lei din fondul de rulment... Nu cred ca este corect ca banii sa ii țină doamna...
Este legal ca, administratorul sa țină asupra sa încasările si fondul de rulment sau este obligat sa depună banii la banca?
Buna seara! Revin cu o problema veche...Am dat in judecata asociatia de proprietari din pricina refuzului de a repara izolatia..In urma sesizarilor, proprietarii au carpit terasa si problemele continua...a venit un expert si..am reparat o camera. Dupa reparatie avocatul asociatiei a dorit ca expertul sa mai vina inc o data( prima data au lipsit reprezentantii asociatiei,desi au fost anuntati de catre dna expert), s-a terminat procesul si..am castigat,in prima faza..Asociatia a facut apel...In aceasta perioada am fost extrem de ocupata cu probleme personale si nu am luat in seama apelul,deci nu am avut avocat...Acum am fost anuntata ca vine un alt expert...Problema,daca pot spune asa, este ca noi am reparat cam totul in apartament,dar deja s-a udat in mai multe locuri...Intrebarea este...Ce mai poate constata expertul?? Va multumesc!
problema hidroizolatiei a dus la degradarea grava a apartamentului in care locuiesc.mai exact s-au desprins bucati din placa,iar armatura care se vede este intr-o stare deplorabila...se rupe efectiv la atingere..sunt obligati sa rezolve si pagubele din imobil?si totusi,daca ceilalti proprietari refuza sa participe la rezolvarea problemelor,pot fi obligati in vreun fel?multumesc!
multumesc,imi cer scuze,dar asociatia de proprietari este numai a blocului in care locuiesc.avem un administrator,un cenzor si un presedinte.administratorul si presedintele stiu despre problema,chiar au venit si au vazut problemele foarte grave din apartament,dar,niciodata nu am facut o cerere scrisa.problema grava este,cred eu,ca atata timp cat armatura incepe sa cada bucatele este deja o problema de siguranta a blocului...sau poate ma insel...
deci,sa inteleg ca este obligatia administratie sa imi rezolve problema.va multumesc din suflet!
de aproape doi ani le aduc la cunostinta si mereu imi spune,administratorul ca,nui are cum sa ii oblige pe proprietari.iar casa mea cade...
locuiesc la ultimul etaj si am probleme grave cu hidroizolatia,mai exact au cazut bucati din placa,iar armatura care se vede este foarte ruginita.vecinii refuza sa contribuie la rezolvarea problemei,iar asociatia pune totul pe seama faptului ca,daca lumea nu este de acord..ce se poate face.cheltuielile cu hisroizolatia si cu tratarea armaturii si rezolvarea problemei este mult pt venitul meu.ce variante legale exista?multumesc!
am un venit lunar de 302 ron si o masina cu capacitate 1700cm,dar veche,fabricata in anul 1997.ma intriga faptul ca,nu pot beneficia de subventia la caldura.sincer aceasta masina valoreaza,cred,cam cat plata caldurii pe 5 luni.chiar nu exista si o varianta de a putea beneficia de aceasta subventie,adica,consider ca,ar trebui sa existe anumite criterii si in ceea ce priveste aceste masini.