avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In proces cu asociatia pentru reparatii terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In proces cu asociatia pentru reparatii terasa

Buna seara! Revin cu o problema veche...Am dat in judecata asociatia de proprietari din pricina refuzului de a repara izolatia..In urma sesizarilor, proprietarii au carpit terasa si problemele continua...a venit un expert si..am reparat o camera. Dupa reparatie avocatul asociatiei a dorit ca expertul sa mai vina inc o data( prima data au lipsit reprezentantii asociatiei,desi au fost anuntati de catre dna expert), s-a terminat procesul si..am castigat,in prima faza..Asociatia a facut apel...In aceasta perioada am fost extrem de ocupata cu probleme personale si nu am luat in seama apelul,deci nu am avut avocat...Acum am fost anuntata ca vine un alt expert...Problema,daca pot spune asa, este ca noi am reparat cam totul in apartament,dar deja s-a udat in mai multe locuri...Intrebarea este...Ce mai poate constata expertul?? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:00, 5 Februarie 2016
Expertul va constata realitatea existenta, faptul ca s-a reparat ceva, ca reparatia nu este corespunzatoare deoarece se infiltreaza apa, asa cum spuneti...
Prezentati expertului demersurile ce le-ati facut pana acum, facturi, chitante, contracte daca aveti cu executantul lucrarii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari in caz de reparatie terasa bloc Aqvila Aqvila Buna ziua, as dori sa stiu care ar fi procedura de demarare a unei reparatie la terasa blocului unde locuiesc in conditiile in care nu am minim 50%+1 ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata de vecinul de la iii ciucuadrian ciucuadrian Buna seara. Va retin cu problema mea: stau la etajul 4 si am fost actionat in judecata de vecinul de la III, deoarece se infiltreaza apa de pe terasa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu hidroizolatia pe palier gavvaly gavvaly Probleme cu hidroizolatia pe palier: Buna ziua, In urma inundatiilor din Iunie si Iulie 2021, au aparut defectiuni la stratul de hidroizolatie. Blocul are 10 ... (vezi toată discuția)