Buna seara! Revin cu o problema veche...Am dat in judecata asociatia de proprietari din pricina refuzului de a repara izolatia..In urma sesizarilor, proprietarii au carpit terasa si problemele continua...a venit un expert si..am reparat o camera. Dupa reparatie avocatul asociatiei a dorit ca expertul sa mai vina inc o data( prima data au lipsit reprezentantii asociatiei,desi au fost anuntati de catre dna expert), s-a terminat procesul si..am castigat,in prima faza..Asociatia a facut apel...In aceasta perioada am fost extrem de ocupata cu probleme personale si nu am luat in seama apelul,deci nu am avut avocat...Acum am fost anuntata ca vine un alt expert...Problema,daca pot spune asa, este ca noi am reparat cam totul in apartament,dar deja s-a udat in mai multe locuri...Intrebarea este...Ce mai poate constata expertul?? Va multumesc!
Expertul va constata realitatea existenta, faptul ca s-a reparat ceva, ca reparatia nu este corespunzatoare deoarece se infiltreaza apa, asa cum spuneti...
Prezentati expertului demersurile ce le-ati facut pana acum, facturi, chitante, contracte daca aveti cu executantul lucrarii...