avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate vera24

Activitate vera24

Răspuns la discuția Plasament familial
eu nu vreau nimic de la ei,am vrut sa anunt doar autoritatile ca sunt prost ingrjiti,si nici o schimbare nu sa facut...
Răspuns la discuția Plasament familial
copii surorei sotului meu,sunt in grja mamei sotului meu
buna ziua!sotu meu are nepoate de la sora lui(care e decazuta din drepturi parintesti),fetele is luate in grija mamei sotului meu.aceasta are casa,si nu are servici traieste doar din ajutoarele si alocatilor copiilor.ei stau la tara,in locuinta acestora nu este nici gaz lumina sau alte conditiiplus la toate fetele nu prea merg la scoala din cauza ca nu vor si nu prea au bani mentionez ca am facut o sesizare la drepturilor copiilor,si nimic nu sa rezolvat.(mi sa spus ca avem noi ceva cu ei si ca ei stau foarte bine,dar totu e foarte contrariu)in trebarea mea ar fi :statul poate sa ii ofere ei un apartament,sau o alta locuinta in oras,ca sa poata merge copii la scoala?
mercik mult!chiar as incerca ,in primu rand imi trebuie sa ma informez f bine,sa stiu tot ce trebuie....
am inteles,si ce obligatii are cumparatorul?cate procente tr sa dea avans?in cat timp isi ia apartamentu,si in cat timp poate sa intoarca banii in rate?multumesc
astazi,la stirile de la [EDITAT],am auzit ca se poate achizitiona,un apartament sau casa,in iasi (imprumutul)doar pe baza de buletin.oare e adevarat?nu e o escrocherie?multumesc
imi imaginez,ca trebuie sa faci niste cursuri,dar vroiam concret sa stiu.multumesc !!!!am sa ma informez la ei
daca ar vrea cineva,sa se angajeze la smurd sau descarcerari ar trebui sa faca niste cursuri,sau o scoala ceva?multumesc
chiar dak nu ar fi posibel cu adoptia,macar cu plasamentu...oare e posbiel?si ce tr sa fac ?
acuma,m-am uitat eu pe net,si avazut cate ceva despre ce mi-ai zis,chiar ar fi o ideie minunata,oare ce as putea sa fac in domeniul respectiv,sau cine mar ajuta,sa ma indrume?