avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării am auzit la tv,stiri ca poti obtine credit la un ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

am auzit la tv,stiri ca poti obtine credit la un apartament sau casa doar cu buletinul

astazi,la stirile de la [EDITAT],am auzit ca se poate achizitiona,un apartament sau casa,in iasi (imprumutul)doar pe baza de buletin.oare e adevarat?nu e o escrocherie?multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: vera24 , utilizator 12:18, 24 Noiembrie 2011
Se incheie un contract si se gireaza cu apartamentul respectiv, care ramane ipotecat in favoarea firmei constructoare. Nu este chiar doar cu buletinul. Stiti, presa ...
am inteles,si ce obligatii are cumparatorul?cate procente tr sa dea avans?in cat timp isi ia apartamentu,si in cat timp poate sa intoarca banii in rate?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(situatie fara precedent?) poate banca sa ne ia blocul? prowest_cema prowest_cema Buna. Ma numesc Claudiu, si am o intrebare care nu cred ca s-a mai pus pana acum. Am cumparat un apartament in Cluj-Napoca, intr-un bloc care inca se mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Partaj apt partial bun propriu anipani anipani Eu si sotia mea avem in comun un apartament pentru care am platit 70.000 eur, sotia mea pentru achizitionarea acestui apt a contribuit cu suma de 62.000 eur ... (vezi toată discuția)