Claudiu, sigur ca intrebarea e interesanta fiind pusa de tine:D
eu nu fac penale insa cred ca ma apuc...dupa stiinta mea martorul nu se poate prevala de dreptul la tacere..iata o diferenta intre cele doua aparari, invinuit-inc/martor
altfel poate fi asistat de av si la schimbarea buletinului
un curs intrerupt genereaza 3 ani, alti 3 ani
o suspendare poate viza acesti 3 ani "noi" nu si cei anteriori intreruperii..adica am o fituica denumita chitanta de imprumut/creanta, chem in judecata si se admite...asta inseamna ca am intrerupt, apoi trec la executare..si dupa incuviintare, adrese alea alea constat ca debitorul a instrainat tot ce avea, ulterior datei ..creantei mele motiv pt care fac paulina cum ca e in frauda mea..si se admite si paulina...
pauliana intrerupe termenul de prescriptie a executarii silite..cred ca asat te interesa:D
in opinia mea sunteti in culpa daca nu ati platit cele doua rate ..urmand sa suportati contravaloarea lor, alte alea in functie de contractul dvs plus cheltielile cu recup masinii care chiar daca a fost predata de dvs ..a generat cheltuieli de executare/recuperare creditorul considerandu-va de rea credinta de la momentul scadentei/rezilierii
da...un curs al prescriptiei intrerupt genereaza un nou termen
apoi NOUL curs putea fi suspendat/intrerupt
nu poti intrerupe un curs suspendat..sau poti oprind suspendarea