avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate st_constanta

Activitate st_constanta

Am fost la Primăria Sectorului 5, doamna de la asociații proprietari , mi a spus că ,primăria nu face audit pentru că nu au primit fonduri pentru susținerea acestui serviciu, spunandu mi că cenzorul asociației, face auditul.
Mă întreb cum poți spune că, cenzorul asociației face auditul, cum ai certitudinea că este corect???
Răspunsuri care nu au susținere.

goe_07 a scris:

Initial clarificati statutul juridic al asociatiei dvs,avand in vedere ca normele in vigoare prevad dispozitii obligatii si drepturi la nivelul asociatiilor de proprietari
Art 55 Consiliile locale ,cu sprijinul aparatului propriu al consiliilor judetene ,
respectiv al Consiliului General al Municipiului Bucuresti ,exercita controlul asupra activitatii financiar-contabile din cadrul asociatiilor de proprietari,din oficiu ori la solicitarea unuia sau mai multor membri ai asociatiei de proprietari

Intr o asociație de proprietari, cum știi dacă chiriașii ( uneori sunt persoane necivilizate) au contract de închiriere.
Prin ce modalitate poți verifica acest lucru.
Mulțumesc!
M-am pensionat avand stagiul total de cotizare realizat de 38 ani si 9 luni, cu aferent indice de corectie 0.18614
puncte realizate 40.21956
punctaj mediu anual 1.51571
si indice de corectie 1.14
Nu inteleg cum s-a ajuns la acest punctaj mediu anual.
Va rog daca puteti sa ma lamuriti.
Multumesc mult, Claudia
Va rog sa-mi spuneti daca, firma de administrare a asocitiei de proprietari poate sa emita chitantele de plata a taxei de administrare prin printare de pe laptopul administratorului, fara sa fie chitante personalizate, avand datele proprietarului, (apartamentul si adresa) si o stampila pe care este scrisa numele firmei.
Multumesc mult!
Administratora si presedintele nu vor sa verifice apometrele, justificand ca nu au voie in proprietatile locatarilor, sustinand ca nici d-lor nu vor lasa pe nimeni sa le intre in locuinta pentru a le verifica apometre, instalatii etc
Cum se poate impune acest lucru, pentru ca este necesar - verificare apometre, verificare instalatii de termoficare.
Multumesc