avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate ninavulcan

Activitate ninavulcan

Inca o problema :imi primesc dosarul fara sa platesc dar nu "ii vor da drumul" pana "cand plateste firma sau cei care se ocupa de insalventa"
Multumesc mult!
Am acea adeverinta.Aveti dreptate,se specifica:pt. perioada dec.2011-aprilie 2012 nu s-a virat contributia individuala...si un alt punct:ne regasim in una din situatiile prevazute la art.34 alin.2 din legea nr.76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv REORGANIZARE JUDICIARA, perioada dec.2011-aprilie 2012.In aceasta situatie,platesc?

Si altcevae 21.02.2012 un tribunal"admite cererea debitoarei XXX" si"deschide procedura generala a insolventei fata de debitoare"
Si totusi imi cer sa achit cotizatia prin mandat postal!Culmea este ca am colegi in aceeasi situatie , dar din alte 2 judete , carora li s-au acceptat actele fara sa li se ceara sa plateasca. Nu-i o suma mare ,dar nu vreau sa o dau atat timp cat nu e corect.Ma pot adresa cuiva?
Multumesc.O alta intrebare:daca angajatorul nu a platit in ultimele trei luni ,trebuie sa platesc eu acea cotizatie ?
Daca pe 04 martie am facut un an de la angajare,iar pe 05 martie am intrat in preaviz pana pe 02 aprilie ,pot beneficia de somaj?
Răspuns la discuția tichetele pe luna noiembrie
Nu contest impozitarea.Intreb daca firma este obligata sa ni le dea din moment ce au fost impozitate.
Pe fluturasul din noiembrie tichetele sunt impozitate dar nu le-am primit.Ce solutie am atat timp cat nimeni nu ne ofera nici cea mai mica explicatie?
Discuție taxa de poluare
Pt. un Logan nou in iulie 2010 cand l-am cumparat am platit taxa de poluare.Pot recupera acum cei 25%?
Răspuns la discuția probleme cu un asigurator
Intr-un mesaj privat catre unul din consilierii juridici din forum pot folosi denumirea asiguratorilor?