avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii tichetele pe luna noiembrie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

tichetele pe luna noiembrie

Pe fluturasul din noiembrie tichetele sunt impozitate dar nu le-am primit.Ce solutie am atat timp cat nimeni nu ne ofera nici cea mai mica explicatie?
Cel mai recent răspuns: ninavulcan , utilizator 09:24, 19 Februarie 2012
Tichetele de masa reprezinta venituri impozabile.Inteleg ca dvs.contestati impozitarea lor.
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
in momentul in care vi se inmana tichetele nu semnati pentru ele intr-un tabel?
Eu stiu ca asa se procedeaza.
Nu contest impozitarea.Intreb daca firma este obligata sa ni le dea din moment ce au fost impozitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ELECTROMAN ELECTROMAN Buna ziua .Am si eu o nelamurire.Va rog sa-mi spuneti daca este nornal sa mi se retina bani din salariu pt. tichetele de masa ?Daca nu sa-mi spuneti unde ma ... (vezi toată discuția)