avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate etaN

Activitate etaN

Buna ziua,

Doua sucursale bancare fuzioneaza, urmand ca angajatii celor doua sa sustina un interviu cu cei de la HR si celelalte departamente implicate (ex sales) si un test pentru verificarea cunostintelor.
Cei de la HR au mentionat faptul ca nu exista in vigoare un ctr colectiv de munca (probabil il au pe cel la nivel de ramura)
Ni s-a comunicat faptul ca cine va pica testul si nu vor exista alte posturi vacante, contractul individual de munca va inceta conform normelor in vigoare.
Va rog sa imi spuneti ce drepturi am in situatia in care voi fi printre cei care vor fi nevoiti sa plece.
Mi se poate incheia ctr de munca pe baza necorespunderii profesionale la postul de munca, in situatia in care in 3,4 ani am corespuns si am avut rezultate foarte bune?
Cat timp va trebui sa stau in preaviz?
Este obligat angajatorul sa imi ofere salarii compensatorii?
Cum mai pot beneficia de ajutorul de somaj?

Va rog sa-mi spuneti ce drepturi am ca si angajat in situatia mentionata mai sus.

Va multumesc,
Buna seara,
As dori sa stiu daca se mai acorda finantare pentru constructie locuinta proprietate personala de 30% din valoarea locuintei max 15000euro conform OUG 51/2006 si modificata prin OUG 215/2008, care este data limita si care sunt pasi care trebuiesc urmati.
Multumesc. O seara buna!
Am Titlul de Proprietate gresit intocmit.
Sunt persoane trecute care nu ar fi trebuit.
Anii au trecut, iar acum am nevoie de el.#-o
Ce trebuie sa fac?
La cine sa ma adresez?
Multumesc!
Adrian.Tudor a scris:

Intrati in baza cedam si aflati daca masina are polita RCA si pe numele cui. Astfel veti afla si adresa aceluia caruia i-ati instrainat masina. De fapt adresa o veti afla de la asiguratorul care i-a facut polita RCA. Daca nu si mai stiti datele masinii puteti face o cerere la politia de care apartineti sa va caute masina.

Va multumesc!
Nu am datele de la asigurare pentru ca am dat-o de vreo cativa ani buni.
Am sa merg la politie.
O zi buna!
giv a scris:

Practic dumneavoastra nu ati "instrainat" masina.
Figurati inca cu drept de proprietate asupra acesteia.
Cereti relatii la firmele de asigurare ( cea mai simpla si rapida metoda de a afla unde a ajuns masina) in cazul in care mai are asigurare valabila.

Va multumesc!
As putea sa dau actele pierdute si dupa sa o radiez?
Nu stiu ce sa mai zic...
Buna ziua!am vandut o masina fara acte cu ani in urma. Am dat si actele masinii. Acum nu stiu unde se afla. #-o
Ce pasi trebuie sa urmez sa dau de ea? :((
As vrea sa o radiez.
Va multumesc!