avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate realestate

Activitate realestate

denuntul calomnios a ramas infractiune, descarca-ti si tu noua varianta...
Răspuns la discuția ANTECONTRACT PENAL !!!
deci eu am cumparat drepturile litigioase, nu imobilul, intelegi ?

Răspuns la discuția ANTECONTRACT PENAL !!!
Nu m-am facut inteles,

Vanzatorul m-a indus in eroare cu privire la existenta unor drepturi litigioase asupra unui imobil, imobil ce nu era in proprietatea lui, drepturi litigioase care nu au existat niciodata, pt ca nu a existat un litigiu niciodata.

E cineva carea fost atent, si care poate sa-mi spuna daca se poate incadra la inselaciune in contracte ?

Răspuns la discuția Demisie dintr-un ONG
ESTE FUNDATIE SAU ASOCIATIE ?

Daca este asociatie, demisie simpla, daca este fundatie, la fel daca nu este altfel stipulat in statut.
Salutare la toata lumea,

povestea pe scurt:

Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unor drepturi litigioase ce poata asupra unui imobil, in calitate de cumparator. Vanzatorul se obliga ca pana la data de X sa intre in posesia drepturilor litigioase si tot pana la data X sa-mi vanda o cota parte, pt care am achitat la semnarea antecontractului o suma de bani. (inscris sub semnatura privata, nu la notariat)

Am aflat cu stupoare ca respectivul imobil nu avea nici un litigiu si nici drepturi litigioase ce purtau asupra lui si am ramas inselat (intepat), nu cu o suma foarte mare dar oricum asta nu conteaza banuiesc.

Ce pot face ? Pot actiona in penal pt inselaciune la incheierea unui contract ?
Salutare la toata lumea,

povestea pe scurt:

Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unor drepturi litigioase ce poata asupra unui imobil, in calitate de cumparator. Vanzatorul se obliga ca pana la data de X sa intre in posesia drepturilor litigioase si tot pana la data X sa-mi vanda o cota parte, pt care am achitat la semnarea antecontractului o suma de bani. (inscris sub semnatura privata, nu la notariat)

Am aflat cu stupoare ca respectivul imobil nu avea nici un litigiu si nici drepturi litigioase ce purtau asupra lui si am ramas inselat (intepat), nu cu o suma foarte mare dar oricum asta nu conteaza banuiesc.

Ce pot face ? Pot actiona si in penal ?

PS : Stiu ca e subsectiunea de civil, insa aici intra mai multa lume...