Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata pt. ca nu am posibilitate de mai mult.De cand am restanta sunt sunat(hartuit) de cel putin 2 ori pe saptamana si sunt amenintat ca in pune poprire pe toate conturile,ca ne vedem in instanta,s.a.m.d..As vrea sa stiu si eu care este realitatea ??? Cat poate sa-mi opreasca din salariu ???? Ma pot da in judecata atata timp cat eu platesc?????
Pai tocmai asta as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine o reesalonare,nu poprirea ma intereseaza, daca nu pot sa mai platesc rata in intregime cum pot obtine o reesalonare
Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie foarte greu de achitat,depaseste circa 55%din veniturile familiei mele.Intrebarea mea este cam care este pragul maxim de indatoarare sau daca exista asa ceva legal(de fapt vreau sa intreb cam cat %maxim se poate ajunge sa platim din veniturile familiei)?Precizez ca suntem o familie formata din 3 persoane.
Cum pot face sa obtin o reesalonare,o lungire a termenului de rambursare?(am credit pe 30 ani.am platit 4 ani).Cum pot obtine macar o recadentare ?(ce conditii trebuie sa indeplinesc?)
Multumesc,astept raspuns.