avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate ancuta2003

Activitate ancuta2003

Răspuns la discuția restanta rata banca
Am incercat sa fac reesalonarea dar nu s-a putut pt. ca nu am ratele la zi.
Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata pt. ca nu am posibilitate de mai mult.De cand am restanta sunt sunat(hartuit) de cel putin 2 ori pe saptamana si sunt amenintat ca in pune poprire pe toate conturile,ca ne vedem in instanta,s.a.m.d..As vrea sa stiu si eu care este realitatea ??? Cat poate sa-mi opreasca din salariu ???? Ma pot da in judecata atata timp cat eu platesc?????
Răspuns la discuția reesalonare sau rescadentare
MULTUMESC MULT PENTRU SFAT!
Răspuns la discuția reesalonare sau rescadentare
Pai tocmai asta as vrea sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a obtine o reesalonare,nu poprirea ma intereseaza, daca nu pot sa mai platesc rata in intregime cum pot obtine o reesalonare
Buna dimineata,va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un raspuns la problema mea.Am un credit ipotecar in franci elvetieni si la momentul actual a ajuns sa fie foarte greu de achitat,depaseste circa 55%din veniturile familiei mele.Intrebarea mea este cam care este pragul maxim de indatoarare sau daca exista asa ceva legal(de fapt vreau sa intreb cam cat %maxim se poate ajunge sa platim din veniturile familiei)?Precizez ca suntem o familie formata din 3 persoane.
Cum pot face sa obtin o reesalonare,o lungire a termenului de rambursare?(am credit pe 30 ani.am platit 4 ani).Cum pot obtine macar o recadentare ?(ce conditii trebuie sa indeplinesc?)
Multumesc,astept raspuns.
Răspuns la discuția evacuare silita
multumesc
In ce conditii se poate obtine o amanare de plata la rata credit ipotecar(pentru o luna sau 2)?
Discuție evacuare silita
Daca s ar ajunge la evacuare silita in cazul neplatii creditului ipotecar si am copil minor pot fii evacuat?
Răspuns la discuția vreau o solutie viabila
nu am inteles
Răspuns la discuția vreau o solutie viabila
multumesc pentru toate raspunsurile