avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amanare plata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amanare plata credit

In ce conditii se poate obtine o amanare de plata la rata credit ipotecar(pentru o luna sau 2)?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 15:11, 29 Noiembrie 2011
vorbiti cu banca, ei stiu cel mai bine, dar sa stiti ca va acorda numai vorbiti cu ei din timp s-ar putea sa existe si un comision in plus ptr ca "va ofera o facilitate" va spun din experienta
Amanarea la plata se obtine in urma unei intelegeri incheiata cu banca. Banca poate sa accepte sau nu o asemenea intelegere. Daca nu o accepta, nu poate fi obligata in niciun fel sa va acorde amanarea de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la banca alecu1 alecu1 am un credit ipotecar luat in 2007 in chf.am trei luni de cind nu am mai putut plati ratele sau am platit doar partial.de la 1 ianuarie sotia nu mai lucreaza ... (vezi toată discuția)
Interpretare contract credit gabie1980 gabie1980 Buna ziua. Ma intereseaza care este interpretarea juridica a clauzei de mai jos, stipulata intr-un contract de credit ipotecar luat in calitate de angajat al ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar, neadaptarea contractului cf. oug 50 , clauze abuzive luminita76 luminita76 avem un credit ipotecar la o banca din romania; am notificat banca la o conciliere in vederea adaptarii contractului respectiv conform oug50, gasind multe ... (vezi toată discuția)