avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate dana4ever

Activitate dana4ever

Răspuns la discuția Calcul salariu

In contract zice așa: 5% spor vechime, 1% spor weekend și în zilele de sărbătoare legală sau în afara oarelor de program se plătește cu ne de ore libere sau un procent stabilit prin contractul colectiv de muncă.
Răspuns la discuția Calcul salariu

Iulian Manea a scris:

Nu este obligatoriu sa fiti platiti dublu pentru lucru sambata si duminica si alte zile nelucratoare daca in contractul individual de munca este trecut un spor in acest sens. Uitati-va cu atentie si spuneti daca este sau nu un astfel de spor.
[/quot

In contract zice așa: 5% spor vechime, 1% spor weekend și în zilele de sărbătoare legală sau în afara oarelor de program se plătește cu ne de ore libere sau un procent stabilit prin contractul colectiv de muncă.
Discuție Calcul salariu
Buna ziua mă poate ajuta cineva cu un calcul la salariu minim pe economoe pe luna februarie? Am avut avut 22 de zile lucrate dintre care 6 zile au fost sâmbătă și duminică unde teoretic ar trebui sa fie duble.mentionez că am 1 pers în întreținere și o vechime de peste 8 ani. Va multumesc
Răspuns la discuția BANI INDEMNIZATIE CCC
Va multumesc!
Buna ziua. In data de 03.11.2015 am nascut o fetita si pana in data de 14.01.2016 am fost in concediu medical cel 126 de zile prenatal si postnatal, iar in 18.01.2016 am depus dosarul pt indemnizatia de ccp si alocatie. Intrebarea e daca o sa imi vina bani din perioada de cand am nascut sau din data de cand am depus dosarul? Va multumesc
Discuție Plata concediu
Buna seara...sunt angajata la o societate comerciala din 1.12.2014, in februarie am ramas insarcinata iar din 10.09.2015 am ramas in concediu prenatal ( cele 126 de zile) care se termina in 14.01.2016, insa angajatorul nu vrea sa imi plateasca concediu spunand ca o sa imi dea bani cand o sa ii vireze casa de sanatate bani( cica peste un an). Intrebarea e: e legal ceea ce face si daca nu unde ar trebui sa apelez pentru a-mi primi bani? Va multumesc
urmeaza sa nasc in data de 2.11.2015, iar contractul meu de munca e din data de 1.12.2014, intrebarea este daca beneficiez de indemniztie de CC sau trebuie sa isi depuna sotul actele pentru stimulent? Va multumesc
Răspuns la discuția concediu fara plata
multumesc mult pentru raspuns.
buna.... am si eu o nelamurire. Sunt insarcinata in 3 luni, iar medicul mi-a recomandat concediu. Eu la firma care lucrez mai aveam dreptul la 3 saptamani de concediu legal care mi-a fost acordat la inceputul luni noiembrie, dupa cele 3 saptamani am dus concediu medical pe 10 zile.In ziua cand am mers sa duc concediu pe cele 10 zile mi-am anuntat seful ca o sa am concediu medical si pe luna decembrie. Atunci el ma pus sa fac o cerere de concediu fara plata pe 4 zile spunand ca in luna in care ai concediu medical nu beneficiez de zile pentru concediu de odihna. Iar azi cand am mers sa ii duc concediul medical pe luna decembrie mi-a spus ca nu o sa beneficiez de cei 800de ron dupa ce nasc din cauza ca mi-sa intrerupt contractul de munca pentru ca am avut 4 zile de concediu fara plata. As vrea sa stiu daca se poate asa ceva? Va multumesc