avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BANI INDEMNIZATIE CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BANI INDEMNIZATIE CCC

Buna ziua. In data de 03.11.2015 am nascut o fetita si pana in data de 14.01.2016 am fost in concediu medical cel 126 de zile prenatal si postnatal, iar in 18.01.2016 am depus dosarul pt indemnizatia de ccp si alocatie. Intrebarea e daca o sa imi vina bani din perioada de cand am nascut sau din data de cand am depus dosarul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: dana4ever , utilizator 15:01, 10 Martie 2016
1. Veti primi indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) incepand cu ziua urmatoare a ultimei zile de concediu de maternitate (cele 126 de zile).

2. Alocatia de stat pentru copii se primeste incepand cu luna urmatoare aceleia in care s-a nascut copilul.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere acte alocatie si indemnizatie pt cresterea copilului ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua, Imi puteti spune va rog in cat timp de la data nasterii trebuie depuse actele pt alocatia copilului, respectiv pt indemnizatia de crestere si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Sotia mea are gemeni. Ea a luat ~35 zile in prenatal, iar restul de zile intentioneaza sa le ia in postnatal. Problema este ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil ... concediul de maternitate ... concediul crestere copil emil19 emil19 la data de 10 februarie 2014, sotia mea, a solicitat \\"concediu de maternitate\\" la 17 februarie 2014 nascut. Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele ... (vezi toată discuția)