avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate bulinutzamica

Activitate bulinutzamica

Buna ziua! As vrea sa stiu care sunt pasii pentru a trece un teren din extravilan in intravilan si cam care ar fi costurile? Cam in cat timp se face aceasta trecere? multumesc!
Buna ziua! am si eu o intrebare....sotul meu a facut un credit acum 5 ani pentru un laptop, insa nu a mai avut posibilitatea sa mai plateasca cateva luni..acum are restant 5000 si ceva de lei..in ultima luna a tot sunat de la o firma de recuperari insa nu avem posibilitatea sa platim....cei de la recuperari ne tot ameninta in mod violent cu instanta!..poate ajunge cazul in instanta? se poate pune sechestru pe vreun bun? sau care pot fi urmarile? astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat! o zi buna!
Răspuns la discuția afacere legala sau inselatorie?
ei mi-au trimis un "contract" pe care eu trebuia sa-l semnez, apoi sa-l scanez si sa-l trimit inapoi pe mail bineinteles..la spalare de bani ma gandeam si eu...multumesc mult pt raspuns....
Buna ziua! Am si eu o intrebare...am primit recent un mail prin care se cerea colaborearea cu o firma din Luxembourg..practic ce trebuie sa fac eu este sa scot de pe contul meu niste bani pe care ei au spus ca ii vor depune colaboratorii si clientii lor , si sa-i trimit mai departe prin MG si WU...am citit pe un blog cum ca este o inselatorie, insa nu as avea ce pierde in cazul in care intr-adevar ei ar pune banii pe card...eu ii scot si ii trmit mai daparte, oprind un comision pentru mine.
Intrebarea este daca este posibil sa fie ceva ilegal si sa aibe consecinte pentru mine?
Va multumesc
Buna! Am si eu o intrebare...zilele trecute am iesit dintr-o parcare si am dat cu spatele putin cam mult si se pare ca am avariat o masina....asta dupa ce am primit citatia de prezentare la politie....nu am crezut ca am facut vreo paguba asa ca nu am stat sa vad ce am ''provocat'' atunci, mai ales ca la mine la masina nu este nici o urma nici o zgarietura nimic....mai naspa este ca au existat martori pentru ca erau oameni in parcare in acel moment...ce poate sa mi se intample????multumesc