am aproximativ aceeasi intrebare, o persoana secretar S I A studii medii care a absolvit facultatea in 2010, i s-a transformat postul in secretar S I A studii superioare , apoi s-a schimbat iar incadrarea in 2011 pentru prima jumatate in S I A studii medii intrucat directorul nu stia cum sa o incadreze, apoi a fost incadrata in S III studii superioare, ca din 2012 sa fie incadrata in S IV studii superioare si nu inteleg cum s-au facut toate aceste operatiuni si cum se poate remedia ...s-a confuntat cineva cu situatii similare ? sunt sanse pe o actiune in constatare treapta corecta ?
buna seara, emiterea unei autorizatii de mediu pentru un restaurant poate fi conditionata de prezentarea unei declaratii notariale prin care reprezentantul restaurantului se angajeaza ca activitatile specifice obiectivului sa se desfasoare fara surse generatoare de zgomot ? desi au fost depuse toate actele necesare autorizarii societatea a primit adresa de la Agentia de Mediu cu mentiunea conditionarii prezentarii acestei declaratii notariale, nu am gasit temei legal pentru asta
procedura la cedo a devenit mai stricta si mai rigida incepand cu septembrie 2011, astfel incat va sfatuiesc sa trimiteti o cerere completa la curte, din cate stiu nu mai trimit formulare reclamantilor, cu atat mai putin celor reprezentati de catre avocat. Riscul respingerii cererii in temeiul art.39 din regulamentul curtii este foarte mare in caz de trimitere a unei cereri incomplete si riscati sa pierdeti termenul de 6 luni.
intrebarea e urmatoarea, cum pot sa anulez o cesiune de parti sociale in conditiile in care acest transfer s-a efectuat fara a exista niciun contract de cesiune creanta, doar printr-o pretinsa hotarare AGA pentru care nu am fost convocat legal, nu mi s-a comunicat oferta transfer parti sociale , iar cei de la registrul comertului au publicat hotararea care contine acest transfer ? :(