avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate eugen_eule

Activitate eugen_eule

Răspuns la discuția concediu medical
Buna ziua!

Sunt angajat la o firma privata de aproape 3 luni de zile,si saptamana asta m-am imbolnavit (o raceala destul de urata cu dureri de cap ,sinuzita), iar medicul de familie mi-a dat concediul medical 5 zile de urgenta........intrebarea este?..........Este firma obligata sa imi plateasca concediul avand in vedere k nu am o vechime prea mare ?........ si daca da qum se calculeaza, salariul meu brut este de 1400 lei

Răspuns la discuția baza calcul concediu medical
Buna ziua!

Sunt angajat la o firma privata de aproape 3 luni de zile,si saptamana asta m-am imbolnavit (o raceala destul de urata cu dureri de cap ,sinuzita), iar medicul de familie mi-a dat concediul medical 5 zile de urgenta........intrebarea este?..........Este firma obligata sa imi plateasca concediul avand in vedere k nu am o vechime prea mare ?........ si daca da qum se calculeaza, salariul meu brut este de 1400 lei

Prima de angajare pentru absolventi, se primeste la 60 de zile de la data angajarii sau la 60 de zile de la depunerea actelor pentru aceasta prima?
rog raspuns!!!
astazi trebuia sa merg sa-mi vizez carnetul de somaj,dar pur si simplu am uitat, dupa cum am mai citit pe forum,m-am gandit sa ma duc maine si sa zic si eu k am fost plecat din localitate pentru un interviu,........exista posibilitatea sa ma puna sa aduc o adeverinta de la acea firma la care zic k am fost pentru interviu......si eu qum nu am fost sa ma prinda qu minciuna?