avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am uitat sa-mi vizez carnetul de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am uitat sa-mi vizez carnetul de somaj

astazi trebuia sa merg sa-mi vizez carnetul de somaj,dar pur si simplu am uitat, dupa cum am mai citit pe forum,m-am gandit sa ma duc maine si sa zic si eu k am fost plecat din localitate pentru un interviu,........exista posibilitatea sa ma puna sa aduc o adeverinta de la acea firma la care zic k am fost pentru interviu......si eu qum nu am fost sa ma prinda qu minciuna?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:58, 5 Decembrie 2011
Negresit mergeti maine, nu cred sa aveti probleme pentru o zi.
de cat sa va chinuiti, cred ca e mai usor sa ziceti c-ati uitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am uitat sa merg la viza de somaj 1603 1603 Ce se intampla daca am uitat sa merg sa mi se puna viza pe carnetul de somaj in ziua in care trebuia. Ce trebuia sa fac in continuare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Chemat la diicot Dan Duminitru Dan Duminitru Buna ziua , azi am fost chemat pentru prima oara , la Diicot , dupa ce am fost prins cu 1 G si un cantar . Ce ar trebui sa fac , un sfat ??? (vezi toată discuția)
Carnetul de somaj alexandra6 alexandra6 ce se intmapola daca nu am reusit sa jung la data scrisa pe carnetul de somaj pentru vizat lunar?ce se intmpla daca merg peste 2 zile? (vezi toată discuția)