Buna ziua,
De 2 luni de zile trebuia platita cea de-a doua transa dintr-un proiect finantat cu fonduri europene. In urma a numeroase notificari nu am putut primi un raspuns la aceste notificari , cu termenul cand vor fi trasferati banii (am primit tot felul de raspunsuri de genul "au fost transferati banii dar nu e ok contul de la trezorerie", "banii nu au fost transferati inca de la OI") iar din acest motiv sigur ca nu am putut platii catre stat obligatiile ceea ce a "adus' si o notifcare de la ANaF
Exista vreo procedura pentru recuperarea mai rapida a baniilor? Am citit contractul sau am incercat sa gasec pe net diverse cai pe care sa le aplic dar nu am gasit nimic.
buna ziua,
am masina inscrisa pe firma personala pentru a o putea alimenta.in prezent am si un loc de munca stabil, la o alta firma- ca si angajat, unde mi s-a propus sa folosesc masina pentru interesul firmei respective-primind inschimb asigurare casco, alimentare benzina in cazul i=unei deplasari, etc...
ar fi vreo problema daca masina apare inscrisa la ambele firme, sau nu este legal acest lucru? ar trebui sa stie firma la care lucrez ca deja o am inscrisa pe firma proprie?
multumesc,
Buna ziua,
Am o problema, am facut toate demersurile pentru deschiderea unei case de expeditii, problema este ca in momentul in care am mers cu actele la ARR pentru depunerea actelor mi s-au cerut si niste acte conforme pentru masiniile pe care firma ar trebui sa le detina.Problema mea este ca nu detin nici o masina, ca si firma intermediara ma gandeam ca folosesc masiniile unei alte firme prin inchirierea acestora- acest lucru nu este posibil?am nevoie neaparat de o masina de transport?
Multumesc
buna ziua,
am achizionat in 2010 un apartament la mansarda- contr de VC l-am semnat in 15.11.2010.am aflay recent ca o firma are sediul la mine in apartament- contractsemnat de firma cu vanzatorul ap.in 11.11.2010.Ce ar fi de facut sa scap de firma respectiva si cum ma influenteaza pe mine?
Multumesc
Am si eu o intrebare- tocmai am fost la finante ptr depunerea cererii de restituire a taxei cu actele necesare si mi sa spus ca doar in instanta pot recupera diferenta de la taxa auto.Asa se obtine sau este doar o modalitate de a scapa ei de treaba?