situatie-secretara de la primaria Tartasesti a facut disprut pozitia de rol a bunicului la aplicarea legilor+18/1991 si 1/200,iar cu aparitia legii 247 a revendicat prin sotul saau ca unic mostenitor al bunicului supf de v25 ha teren agricol,cu toate ca la primarie exista certificat de mostenitor al mamei mele.La data revendicarii,mama era singura mostenitoare in viata ca fiica a bunicului,iar cei ce au revendicat au calitatea de nepoti.La demersurile facute-parchet,prefectura si alte institutii s-a explicat ca totul este legal,DAR,am solicitat si noi sa intram in posesia actelor in baza carora s-a facut dovada ca au calitatea de mostenitori si binenteles pozitia de rol a bunicului s-au registrul special al chiaburilor din anul 1954 asa cum se afirma,deasemeni mentionez faptul ca imediat cum au intrat in posesia actului de propritate-fam respectiva a instrainat terenul de 25 ha cu suma de 2,5 mil euro.Nu dorim decat sa se respecte acest drept ce este stipulat in lege de URMAS(mostenitor)CE SE MAI POATE FACE???telefon=0746432934; 0735824214-lucian ivanescuX-(
-am girat o Soc.com cu suma de 900 mil lei;in cursul anului 2009 m-am trezit cu executorul bancar pentru neachitarea obligatiilor din contract,faptul ca nu am fost instiintat in timp util de faptul ca Scom,nu se achita de obligatii,trebuie sa achit si penalitatile???-cu toate ca s-ar fi putut evita aplicarea acestora daca a-si fi fost instintat in timp util,la solicitarea mea,scrisa,s-a comunicat ca astea sant prevederile financiar bancare ce sant stipulate si in contractul de creditare=ce se mai poate face?????VA MULTUMESC PTR ATENTIE(lucianraducu1949@yahoo.com)
in activitatea asociatiei de proprietari printre alte atributii are si citirea Contorului de apa rece de la intrarea in bloc,contract perfectat intre Asoc.de Prop.si Furnizor,dar,fata de citirile de la apometrele individuale de apartament si datele pe care furnizorul le factureaza catre locatar sant diferente in plus-cantitativ si val,contractul este pe asociatie iar factura se face pe individ sub forma unui fluturas factura de marimea unui bon de casa,avand in vedere ca apa este un produs finit-consider ca furnizorul practica dpvd comercial o fapta de comert si apoi o activ de prestari servicii,in acest sens,furnizorul trebuie sa demonstreze ca produsul respectiv-APA-(facturata-pe individ)a intrat i8n posesia beneficiarului conform stasurilor si legilor de comert???In situatia in care furnizorul NU CERTIFICA ACESTE COINSUMURI CATRE BENEFICIAR-PLATITORUL DE FAPT ce se poate face in acest sens-in special ca deschide si fisa analitica a debitorului pers fiz.in baza contr.pe asociatie-in care nu are stipulat o asemenea clauza??VA DORESC TUTUROR SARBATORI FERICITE SI UN AN MAI BUN,cu respect=D>B-):pleasantry:
-in peroada 1970-1973-am absolvit Sc.Militara de Ofiteri activi-Sibiu
-in perioada 1973-1981(nov) am activat in cadrul MApN
-in perioada 1981-2001 aprilie am lucrat in sector civil functionar
-in 2001 aprilie pensionat pe caz medical,gr-II-
-sant nascut in 01-nov-1949
INTREBARE>la calculul pensiei se ia in considerare si perioada din cadrul MApN???
Daca nu ,atunci, care sant posibilitatile de a beneficia, de drepturile banesti aferente perioadei 1973-1981-MApN-??
-OFERTA ,doresc sa fac un PARTAJ VOLUNTAR,santem 4{patru}frati,detinem cote divide ca mostenitor a defunctuluiparinte,apoi s-a efectuatun act de vanzare cumparareintre mama si 3{trei}frati,doresc sa cedez o parte din cota divida unuia din frati,pe baza titlurilor de proprietate si a cadastrului general.Obiectul tranzactiei se afla in loc.Racari -jud.Dambovita,se compune din-55000mp padure,40000mp teren arabil,1400 si 1200 teren intravilan.Doresc forme legale pe PARTAJ-VOLUNTAR,lucian,tlf.0746432934-www.machedon73@yahoo.com