De cateva luni am achitat ultimele facturi a unui contract de leasing......nu am facut nici un demers ulterior .....doar pe talon e trecut .... instrainat catre SC X......(masina e in garaj nu o folosesc deocamdata) ar putea exista ceva consecinte ca nu e inmatriculata inca.
Se poate face inmatricularea pe o alta societate?
Un debitor ne-a prezentat un certificat de mostenitor (un singur mostenitor tatal sau-al debitorului). Acesta doreste sa incheie cu societatea noastra un contract de ipoteca. Se poate incheia un contract prin care tatal administartorului (debitorului) sa garanteze indeplinirea obligatiei societatii fiului sau cu un contract de ipoteca? Faptul ca terenul nu e trecut inca in cf (tatal administratorului are doar certificatul de mostenitor) incurca cu ceva?
va multumesc
Buna!
Aceeasi creanta poate fi garantata de aceeasi persoana cu un bun mobil (acopera intreaga suma datorata) si un contract de ipoteca (acopera si ipoteca intreaga suma) .....se poate ? e util sa se faca 2 contracte sau e suficient unul?
Buna seara!
Am nevoie urgenta de un model de actiune pt recuperarea indemnizatiei pt cel de-al doilea copil. Am inteles ca e nevoie de actiune in contencios administrativ. deci va trebui sa dau in judecata Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale x. Nu am gasit nici o hotarare in acest sens....
Gemenii s-au nascut pe 3 iunie 2008.
Va multumesc!
Cum inregistrez un contrac de gaj la arhiva electronica de garantii mobiliare conform noului cod civil? Gajul e fara deposedare. Se completeaza formularul aviz de ipoteca initial (si pt contr de gaj)?
Va multumesc anticipat si va doresc o seara placuta!
Pentru a recupera indemnizatia pt cel de-al doilea copil e nevoie de actiune in contencios administrativ? (cerere prealabila la Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale x si pe urma actiune ) sau e o procedura simplificata?
Gemenii s-au nascut pe 3 iunie 2008.