avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... actiune in contencios pt recuperere retroactiv ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

actiune in contencios pt recuperere retroactiv indemnizatie gemeni

Buna ziua!

Pentru a recupera indemnizatia pt cel de-al doilea copil e nevoie de actiune in contencios administrativ? (cerere prealabila la Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale x si pe urma actiune ) sau e o procedura simplificata?
Gemenii s-au nascut pe 3 iunie 2008.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adellia , utilizator 21:36, 11 Decembrie 2011
Nu exista o procedura simplificata, din pacate. Aveti dreptate: intai formulati o cerere prealabila dupa care introduceti actiunea in instanta.

Succes!
Multumesc pentru raspuns .....o seara frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta cu un model actiune recuperare indemnizatie gemeni ??!! adellia adellia Buna seara! Am nevoie urgenta de un model de actiune pt recuperarea indemnizatiei pt cel de-al doilea copil. Am inteles ca e nevoie de actiune in contencios ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta sa judece cererea pentru acordarea retroactiva a indemnizatiei pentru mamele de gemeni DanyD DanyD Imi puteti spune va rog ce instanta este competenta sa judece aceasta cerere, in contradictoriu cu cine , ce acte trebuie sa depun in sustinerea cererii si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului - gemeni - decizia nr. 26/2011 a sectiilor unite ale inaltei curti de casatie si justitie nicoletapasca10 nicoletapasca10 buna ziua am nascut in martie 2006 gemeni, am beneficiat de indemnizatie doar pentru un copil, se acorda retroactiv indemnizatia pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)