avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ma puteti ajuta cu un model actiune recuperare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ma puteti ajuta cu un model actiune recuperare indemnizatie gemeni ??!!

Buna seara!
Am nevoie urgenta de un model de actiune pt recuperarea indemnizatiei pt cel de-al doilea copil. Am inteles ca e nevoie de actiune in contencios administrativ. deci va trebui sa dau in judecata Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale x. Nu am gasit nici o hotarare in acest sens....
Gemenii s-au nascut pe 3 iunie 2008.
Va multumesc!

cu putina rabdare si perseverenta gasiti pe net...:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in contencios pt recuperere retroactiv indemnizatie gemeni adellia adellia Buna ziua! Pentru a recupera indemnizatia pt cel de-al doilea copil e nevoie de actiune in contencios administrativ? (cerere prealabila la Agenţia ... (vezi toată discuția)
Unde se depun adeverintele 85% indemnizatie copil Luminita Plesca Luminita Plesca Important pt mamici -pt cele care nu au aflat inca: Cererile pentru recalcularea indemnizaţiei creştere şi îngrijire copil, în conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - gemeni, a doua sarcina ionescu_ady ionescu_ady Buna ziua Am si eu cateva nelamuriri nevasta mea a intrat in concediu maternal acum un an jumatate cu primul copil, acum trei luni a nascut 2 gemeni Am ... (vezi toată discuția)