avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... creanta garantata cu 2 contracte (gaj si ipoteca)???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

creanta garantata cu 2 contracte (gaj si ipoteca)???

Buna!
Aceeasi creanta poate fi garantata de aceeasi persoana cu un bun mobil (acopera intreaga suma datorata) si un contract de ipoteca (acopera si ipoteca intreaga suma) .....se poate ? e util sa se faca 2 contracte sau e suficient unul?

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:13, 21 Decembrie 2011
poate fi garantata cu orice garantii pe care ambele parti le considera suficiente. nu exista limita de garantii ca nunar sau valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare privind transferul creantelor rrt rrt Buna ziua, va supun atentiei dvs urmatoarea speta: acum cativa ani am contractat un credit de la o banca, cu ipoteca asupra unui imobil unde eram 3 ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat...se stinge datoria? ContSters94259 ContSters94259 In 2006, 3 asociati se despart-unul din ei preia toata firma,dar se angajeaza ca in 5 ani sa-i desplateasca cu suma 50.000 de euro(partea lor din firma),cu ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)