avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... consecintele neinmatricularii unei masini dupa leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

consecintele neinmatricularii unei masini dupa leasing

Buna seara!

De cateva luni am achitat ultimele facturi a unui contract de leasing......nu am facut nici un demers ulterior .....doar pe talon e trecut .... instrainat catre SC X......(masina e in garaj nu o folosesc deocamdata) ar putea exista ceva consecinte ca nu e inmatriculata inca.
Se poate face inmatricularea pe o alta societate?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 30 Decembrie 2011
In situatia in care autoturismul nu detine incheiate formalitatile de inmatriculare in termenul legal de 30 de zile,sunteti pasibil a suporta consecintele legale
In circumstantele mentionate-nu puteti face inmatricularea pe alta societate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina de pe sc Alexxa23 Alexxa23 Buna, As vrea sa stiu daca pot sa vand masina care se afla pe firma, chiar daca nu am talonul ei(acesta inca nu mi-a fost eliberat, insa am dovada). Cum ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism octavian0110 octavian0110 Buna seara ! Maine intentionez sa vand un autoturism, insa nu ma pricep foarte bine la prodeura necesara; mentionez ca acest autoturism este inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto inca in leasing dancraciun dancraciun Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul de la o persoana care la randul ei a luat masina in leasing. Totalul de plata ramas pentru masina cu tot ... (vezi toată discuția)