avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate rapidcristi

Activitate rapidcristi

Doresc sa achizitionez un apartament de la fratele meu. Ce acte imi trebuie si cat ma costa actele notariale pe mine ca cumparator.
Va multumesc
Răspuns la discuția Cumparare apartament
Multumesc frumos!
Buna seara!
In luna martie 2013 voi achizitiona un apartament cu 2 camere cu o suprafata de 40 mp de la cumnata mea. Apartamentul a fost achizitionat prin prima casa acum 6 ani. noi ii dam acum 16000 Euro cu care ea isi inchide contul cu banca.Ce acte imi trebuie si pot fi obtinute in 5 zile lucratoare avand in vedere ca cumnata mea vine special in tara pentru aceasta tranzactie? Care este valoarea minima pe care o pot trece la un notar si care ar fi pretul pentru serviciile notarului?
Va multumesc frumos!
Discuție Somaj
Fratele meu lucreaza de cativa ani la o firma cu contract de munca pe perioada determinata (1 august - 30 aprilie) sta 3 luni de zile acasa si apoi din nou este angajat pe aceeasi perioada. Anul acesta l-au reangajat in septembrie pe perioada determinata pana la 31 decembrie 2011. I se opresc toate darile (CAS, Somaj, etc) dar pana acum nu a beneficiat de somaj nevand 12 luni lucrate continuu. Ar avea dreptul la somaj?

Va multumesc!
Răspuns la discuția Dreptul la somaj
M-am reangajat la 1 Aprilie 2010, dar poate sa imi desfaca contractul de munca de exemplu pentru neatingerea targetului de vanzari sau altele si in acest caz nu mai beneficiez de somaj?
Buna ziua,
am fost in somaj in perioada decembrie 2009 - martie 2010. M-am angajat la o firma pe perioada nedeterminata. Firma se ocupa cu vanzari de diverse utilaje, si nu prea au mers bine vanzarile anul acesta si se va trece la diminuarea salariului si in cel mai rau caz sa ne dam singuri demisiile. Intrebarea este daca ma dau ei afara, mai beneficiez de somaj? M-ar putea constrange, din punct de vedere legal sa demisionez fara vointa mea?

Va multumesc!