avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate himmel_emil_robert

Activitate himmel_emil_robert

Cum a s-a terminat pana la urma?
Exact cum a solicitat sa treaca de la norma intreaga la jumatate, se poate si invers.
himmel_emil_robert a scris:

[ link extern ]
Asta sper sa va ajute

Asta este un site de consultanta juridica romana-germana.
[ link extern ]
Asta sper sa va ajute
Din ce cauza sunt discriminatii romanii....? Din cauza unor lucruri minore, banale....respectiv se leaga o geaca de mana, un portofel,telefon etc.....cat e gluma bascalie.SOLUTIA:

Politia germana pune la dispozitie un translator, mai ales intr-un oras ca Munchen. acuzatul are dreptul la aparare, acum el trebuie sa ia legatura cu rudele sau cu cineva din Germania care sa angajeze un avocat, sunt case de avocatura care pot fi contactate si pe internet, vor o plata partiala in avans, dar trebuie sa stie unde sa mearga. Sau de fapt poate suna la politie si intreaba unde este cutarica, au baza de date intranet si stiu unde este retinut. Succes!
In Germania, chiar si insusirea unui obiect care nu iti apartine, constituie infractiune si se pedepseste.
Trebuie sa va angajati cu Rechtsanwalt ( avocat), astfel lucrurile se simplifica, cu siguranta politia germana a adus un translator, toata lumea are drepturi!

Multumesc pentru raspuns, asa ma gandeam si eu.
Pentru ca pe titlul de proprietate sunt doi proprietari, sotul respectiv sotia.
Vin cu o precizare:
Cei doi soti nu sunt divortati, dar tatal vrea sa "dea cu acte" partea lui unui copil fara acordul sotiei.
Va multumesc, eu ma gandeam ca este posibil ca aceasta amenda sa genereze penalitati si intr-un final sa fie actionat in judecata.
Domnul X, facea "si el" contrabanda cu tigari din Ucraina in Romania, in vama ucraineana a fost prins cu tigari, astfel s-a ales cu o amenda de 1000 USD si cu masina confiscata cu tot cu tigari.
ACUM: El a lasat masina acolo, nu a mai platit amenda si are cam un an de zile.
Normal, nu ar trebuii sa stinga acest conflict? Ce ar trebuii sa faca, ce i-se poate intampla? Va multumesc!