am primit o citatie din care trebuie sa achit o taxa judiciara de timbru de 1851,8 lei,si timbru judiciar de 5 lei": taxa judiciara de timbru 31982 lei .al.a taxa judiciara de timbru de 8,4384 inmultit cu 2500 metri patrati,=21.096 lei.alta taxa judiciara de 4,2192 inmultit cu 2500 metri patrati=10.548 lei : alta taxa de timbru 4,2192 inmultit cu 9600 metri patrati=40.130,32 lei TOTAL:104.130,32 lei. nu stiu daca suma este precizata in lei sau roni? acolo scrie lei este corect in conditia in care nu folosim decat roni? va multumesc
buna ziua! urmeaza sa mi deschid un magazin almentar, actele sunt in curs de terminare, intrebarea este : pot sa incep sa ma aprovizionez cu marfa fara ca actele sa fie terminate? .sau totul trebuie cumparat pe actele firmei ? am nevoie de contabil inca din prima zi a deschiderii magazinului? va multumesc pt raspunsuri
buna ziua1 mi-am facut un SRL cu intentia de a-mi descide un magazin alimentar undeva in ilfov .nu am cunostinte in deschiderea unei afaceri de genu...asa ca va rog daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi .: pentru a aproviziona magazinul din metro cumpar produsele cu TVA sau fara TVA? ma scuzati dar mentionez ca nu am cunostinte .in ce conditii pot aproviziona din metro cu plata peste un timp?va rog ajutatima cu niste informatii oarcare arii va multumesc
Va rog ajutati-ma urgent, acum 3 ani mi-a venit o factura in valoare de 12 milioane vechi ...in urma apelutilor la concursurile T.V..........nu am platit nimic drept pt care 3 ani nu am mai primit nici o instiintare nimic absolut nimic.......ieri 13 12 2011 am primit o factura de la o firma de recuperari in valoare de 73 de milioane vechi...... ce fac ? ajutatima este corect .........ce trebuie sa fac?