avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

citatie

am primit o citatie din care trebuie sa achit o taxa judiciara de timbru de 1851,8 lei,si timbru judiciar de 5 lei": taxa judiciara de timbru 31982 lei .al.a taxa judiciara de timbru de 8,4384 inmultit cu 2500 metri patrati,=21.096 lei.alta taxa judiciara de 4,2192 inmultit cu 2500 metri patrati=10.548 lei : alta taxa de timbru 4,2192 inmultit cu 9600 metri patrati=40.130,32 lei TOTAL:104.130,32 lei. nu stiu daca suma este precizata in lei sau roni? acolo scrie lei este corect in conditia in care nu folosim decat roni? va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 17:10, 18 Ianuarie 2012
Leii nu mai există. Ei mai sunt folosiţi doar de noi verbal ptr că uneori după f.multă vreme încă mai avem probleme cu conversia. Din punct de vedere legal robii sunt acum singurii "lei".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pentru cerere de revizuire nitmar nitmar Am contestat un proces verbal de contraventie, am castigat fondul, am pierdut recursul,am depus cerere de revizuire in termen; am achitat atunci (in luna mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pe o contestatie freddy&as freddy&as m-am inscris la masa credala a societatii aflate in insolventa cu creante salariale ,am platit taxa de 120lei+0,3 lei tb. judiciar.Taxa trebuia achitata ? Daca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face? wap54 wap54 Am depus la tribunal plangere pentru obligatia de a face cerand raspuns la cererea depusa la prefectura si emiterea unei hotarari. TREBUIE TAXA DE TIMBRU ... (vezi toată discuția)