da intr adevar nu am citit regulamentul forumului
la cele 2 intrebari despre care ati spus ca am primit raspuns eu am considerat ca totusi sant
niste raspunsuri foarte simple si foarte departe de lamuririle la care ma asteptam eu prin intrebarea formulata , am inteles , in concluzie ,raman la consultanta avocatilor pe care ii si platesc pentru acest serviciu .
multumesc
de ce nu primesc si eu raspuns la intrebari ???
credeam ca acesta este scopul serviciului de a pune intrebari pe forum sa primim raspunsuri ca altfel nu ducem lipsa de ocupatie .
si totusi va multumesc
buna ziua
ce parere aveti despre cesiunea de firme cu datorii doar la finante exceptand stopajul la sursa ?
ce probleme credeti ca ar putea aparea pentru cineva si ar putea fi si de natura penala problemele daca a cesionat 3 firme cu datorii doar la finante datorii in jur de 1 miliard si ceva pe fiecare deci pana intr o suta de mii euro si fara stopaj la sursa ?
pana la urma consider ca nu e evaziune fiscala sa ai datorii la finante si sa nu le poti plati atata timp cat s a evidentiat in contabilitate si s au depus declaratii si nefiind totusi datorii foarte mari
va multumesc
in cazul in care este vorba de 3 firme cesionate fiecare cu datorii in jur de 1 miliard si jumatate ce probleme credeti ca ar putea aparea ? credeti ca ar putea aparea si probleme de natura penala ? si ma confrunt cu problema ca noile administratii financiara de care apartine firma conform noului sediu nu vrea sa primeasca dosarele ce as putea sa fac ?
va multumesc f mult
da inteleg dar ma gandeam la un contract foare bun de inchiriere eventual in notariat am dreptul de inchiriere si ma gandeam la un contract de inchiriere pe 18 ani dar cred ca ar putea aparea o problema daca firma care detine concesiunea sa numai existe si atunci cred ca ar fi o problema pentru firma cealalta a mea care a inchiriat de la firma posesoare a contractului de concesiune ?
va multumesc
buna seara
ce parere aveti si ce probleme credeti ca ar putea aparea
daca ai concesionat o firma cu datorii doar la finante de 1 miliard lei
sau daca ai cesionat 3 firme cu datorii pe fiecare de in jur de 1-2 miliarde
deci pana intr o suta de mii euro si excluzand discutia despre stopajul la sursa
al salariatiilor ? pana la urma nu e evaziune si nu este penal sa aduni datorii la finante excluzand stopajul angajatilor si sa nu le poti plati cu atat mai mult cu cat numai esti tu administrator si asociat , ce parere aveti ?
va multumesc
buna ziua
detin un teren concesionat de la un consiliu local
si as vrea sa mut sa transfer acesta concesiune
pe o alta firma a mea fara a mai avea nevoie de vreun acord de
la primarie astfel scapand de un eventual refuz sau de
birocratie , precizez ca mai este vorba de o perioada de 18 ani
de concesiune si deci as dori un astfel de contract pe toata perioada
si mai precizez ca exista posibilitatea ca firma posesoare in prezent
a concesiunii si care deci va ceda terenul sa numai existe intr un an -doi
si mai precizez ca contractul de concesiune prevede ca este fara drept
de subconcesionare
in toate aceste conditii ar putea fi valabil un contract de inchiriere
pe durata de 18 ani , avand dreptul de inchiriere dar luand in calcul perioada
si ca firma care detine in prezent concesiunea sa se desfiinteze intr un viitor apropiat sau ce solutie ar fi cea mai buna ?