avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate germi

Activitate germi

La ce trebuie sa fie atent un cumparator, pentru a nu fi pacalit . Cum poate sa fie verificata proprietatea daca este in ordie ( avize modificari apartament, centrala termica, ipoteca). Mulțumesc!
Răspuns la discuția Certificat mostenitor
Intrebarea era, daca mai trebuie depuse actele si in ale parti : gen intabulare ?
Răspuns la discuția Certificat mostenitor
Am facut cu fratele meu taxa de succesiune dupa decesul parintilor si avem impreuna un apartament (50/50).Avem cadastrul, notarul ne-azis ca trebuie sa mergem la Primarie (administratie si taxe).
Dupa obtinerea Certificatului de mostenitor in urma dezbaterii succesiunii , unde trebuie depus ?
Locuiesc intr-um bloc cu 4 etaje. Un locatar de la parter a dorit sa treaca de la incalzirea la incalzirea -termoficare- la centrala apartament. Acesta s-a ocupat de intocmirea actelor necesare pentru conducta de gaze, dar a obtinut aprobare de la locarari ( parter - et.1-et.2) o parte au contribuit si cu bani. Drept urmare s-a venit cu conducta pana la odeaua etajului 3 . Intrebarea este : proiectul se putea face partial? Acum acesta vrea sa prelungeasca conducta si sa ceara la etajele superioare o suma mai mare de trei ori fata de etajele superioare. Conducta ar putea fii prelungita de locatari de la etajele superioare?
Se acorda ajutor inmormantare in cazul unui angajat in privat.Unde se depune cererea?
Răspuns la discuția salariul de baza
La salariul minim de 900- sporul de vechime 15% este inclus sau se adauga la cei 900 ? Va multumesc
Lucrez in sistemul bugetar si am salariul de incadrare pe studii superioare de 900 ,cu sporul de vechime de 15% inclus . Este corect ?
Ocolega care s-a angajat acum fara vechime , are aceasi incadrare ca mine .
Răspuns la discuția Drepturi salariat
asta m- am intrebat si eu . Raspunsul a fost : se considera ca trebuie sa mergi si de teama ca vei fi verificat vei merge (constiinta te va face sa mergi sau .....) cam asa ceva . In concluzie legal se zice ca nu se precizeazaz strict. Eu am intrebat ca daca mi se intampla ceva pe drum sau acolo (acccident), ei pot sa nege ca am fost obligata de sef sa merg acolo . Corect ?
Răspuns la discuția Drepturi salariat
Raspunsul institutiei a fost ca nu se elibereaza delegatie , atunci cand mergi in timpul orelor de program in aceasi localitate (numai atunci cand se paraseste localitatea)