avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate dragos-ionut

Activitate dragos-ionut

Răspuns la discuția cerere recurs
mii de multumiri!
Discuție cerere recurs
vreau sa fac recurs impotriva unei hot data de curtea de apel bucuresti, cand intocmesc cererea de recurs la sfarsitul cererii ma adresez d-lui presedinte la curtii de apel sau ICCJ???
multumiri!!!
Răspuns la discuția termen recurs
instanta mi-a respins cererea in 6 martie iar eu am vazut hotararea pe net. termenul pt recurs curge din data de 6martie sau urmeaza sa primesc o comunicare a instantei si tremenul porneste dupa primirea acelei comunicari in scris?
multumiri!
Discuție termen recurs
Termenul de recurs de 15 zile de la comunicare incepe din momentul cand instanta dispunde hotararea din sedinta publica sau de cand primesti la adresa comunicarea in scris a hotararii instantei??? ma refer la situatia cand pronuntarea instantei sa facut in lipsa partilor.
multumiri!
Răspuns la discuția taxa de timbru recurs
mii de multumiri
cand merg sa depun cererea de recurs trebuie sa platesc o taxa de timbru si timbre judiciare inainte?
si cat este valoarea acesteia?
multumiri

sunt intr-un proces si am pirdut in prima instanta la curtea de apel si acum as vrea sa fac recurs iccj. cand merg sa depun cererea de recurs trebuie sa platesc o taxa de timbru si timbre judiciare inainte?
si cat este valoarea acesteia?
1.obiectul actiunii principale a fost anulare actului actului administrativ, in speta dispozitia rectorului
2.instanta respinge cererea ca neintemeiata
3.s-a comunicat pe 06.03.2012 in sedinta publica
De aproximativ un an sunt intr-un proces cu academia de politie pt un abuz savarsit impotriva mea in urma caruia am fost exmatriculat si nu mi-am permis sa angajez un avocat si am incercat sa ma "lupt" de unul singur si am pirdut in prima instanta si as vrea sa fac recurs. E ultima mea sansa in aceasta etapa si nu as vrea sa dau cu piciorul poate cineva sa ma ajute cu un model de cerere recurs sau daca cineva doreste sa ma ajute cu formularea unei astfel de cereri.
va multumesc!
multumesc pt informatiile furnizate